Zloupotreba privatnih podataka

jeste obrisan iz elektronskog imenika,a kako ce iz ovog koji ima pola grada
thumbnail.php

Kad smo podneli zahtev, u roku od odmah obrisali su br. iz imenika i vise niko ne uznemirava.Te razne agencije, banke, kompanije, ne listaju valjda stampane izdanja imenika, nego idu na elektronski imenik i nasumicno biraju koga ce maltretirati

nema na čemu, :kez: , ipak neće niko da razume da sami najviše doprinosite tim siledžijama da vam dosađuju na kućni ili mobilni tel.
samo nerazumem zašto neko u današnje vreme poseduje kućni tel. jedino ako živi u nekoj vukojebini gde loš signal za mobilni, ili preduzeće.

Neznam kakav je zakon kod nas, neko naveo da svako ima pravo zakonski da vam ponudi nešto preko tel. to mi nekako sumnjivo,
jedno je kada pošalješ nekome reklamu ili nazoveš.

Svaki put kada me neki nazove, zamolim nazovi za desetak minuta, onda usmerim njegov broj prema policiji. :mrgreen:

Ako sam dobre volje spopadnem dotičnu da izađemo večeras, jer najbolje se može dogovoritu u čeiri oka i privatnom ambijentu. :p

Zlonamerni poziv

Ukoliko dobijete uznemiravajuće pozive, u bilo kojoj od naših poslovnica možete da aktivirajte uslugu Zlonamerni poziv.
Ova usluga omogućava identifikovanje eventualnih zlonamernih poziva koji su upućeni na vaš broj.

U zavisnosti od tehničkih karakteristika telefonske centrale, postoje dve načina beleženja zlonamernih poziva:
- beleže se pozivi na koje je pretplatnik odgovorio (pritiskom na taster FLASH u toku trajanja poziva),
- beleže se svi pozivi prema pretplatniku bez obzira da li je odgovorio na njih ili ne.

Poslednja izmena:
zato ja volim ovaj tip foruma,

gde sam anoniman,

mogu da pisam svasta,

a da niko ne zna ko sam,

niti ja poznajem nekoga

Ako nekog ugrozavas ima pravo da te tuzi.
Postoji to u praksi,dobijani su sporovi - ne lozi se.

- - - - - - - - - -

Kad smo podneli zahtev, u roku od odmah obrisali su br. iz imenika i vise niko ne uznemirava.Te razne agencije, banke, kompanije, ne listaju valjda stampane izdanja imenika, nego idu na elektronski imenik i nasumicno biraju koga ce maltretirati

Ima ko koristi te napisane.Imas srece ako tebe nisu nasli.

Ljudi padaju zbog clana 144,clana 145 najcesce a nekada i 143 kada to postave na internet.
Ima jos toga ali to su detalji.

Krivicni zakonik je jasan veoma.

Oni "najglasniji",najagresivniji na netu kao i podlo agresivni su obicno veoma "neobavesteni" te se "sokiraju".

Ali,ja sam jedna obicna forumasica i da se vratimo na naslov teme. :)

Ljudi padaju zbog clana 144,clana 145 najcesce a nekada i 143 kada to postave na internet.
Ima jos toga ali to su detalji.

Krivicni zakonik je jasan veoma.

Oni "najglasniji",najagresivniji na netu kao i podlo agresivni su obicno veoma "neobavesteni" te se "sokiraju".

Ali,ja sam jedna obicna forumasica i da se vratimo na naslov teme. :)

Kada bi svi tako obični bili, mnoga pitanja nebi se postavljala i manje gluposti od sebe davalo, hvala. ;)

Back