Zloupotreba prava na " pedagoško određivanje" ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ipak su deca u vrtićima bespomoćnija -manje "znaju" i da kažu roditeljima šta i kako-na to se i ide od strane pedofila..pedijatar? - pa valjda roditelj ide s detom kod lekara ... a ako imaš sumnje u muške učitelje plesa i koječega ne moraš da šalješ dete(dakle malo dete) tamo ,a u vrtić yebi ga moraš..

не мораш! постоје бебиситерке, бабе и деде, или најбоље да сама чуваш своје дете!!!

не мораш! постоје бебиситерке, бабе и деде, или најбоље да сама чуваш своје дете!!!

Društvo je htelo da obezbedi da neko čuva decu bezbedno i to treba da uradi na svaki način ... a dalje aktivnosti glume i plesa il sl .ne znam kako ćete da regulišete i da li imate neke predloge -to je poenta ..

pa ono išla u vrtić i to .. znam oni koji su bili zlostavljani u detinjstvu nisu odmah znali da je to nešto što nije u redu - to apropo onoga da su manja deca ugroženija .. ne znam stvarno kako u mrtvačnicima i staračkim domovima il sl , tu bi moglo postaviti kamere , a moglo bi i ovamo u vrtiće samo što je to teško izvodljivo još uvek finansijski valjda ili iz kog razloga..

Cini li se i vama da su neki postovi ovde toliko nerazumljivi i cudni kao da su autori konstantno na lakim drogama?
Mozda sam paranoicna, mozda sam glupa, ali stvarno mnogo toga na ovoj temi ja jednostavno :dontunderstand: , zato cu prestati da je pratim potpuno.

:rotf::rotf::rotf: И ја сам онда параноична и глупа, чекај ме да негде заједно одемо! :hahaha:

..kome cesh da se obratish ako ti je shef osvetoljubiv?
..ne mnogo, taman toliko da morash da igrash kako on svira, a da ne postoji
zakon, pravilo, pisamo ili nepisano koje je on prekrshio?

..aman, SS, pa shkola priprema za zivot!
..a zivot nije med i mleko, hiper demokratija transparentnih
medjuljudskih odnosa i jednoznachnih interakcija!
..kako cesh nauchiti SVOJE dete tome?

ja sam veliki kritičar pravnog sistema, koji je u qrcu takođe , ali to ne znači da ću onda reći da je u redu da onda i školski sistem bude isto to ... i ,da, sad si pomenula jednu važnu stvar - a to je "trip" da sve loše kroz šta čovek prođe ga obavezno jača... i , kroz neke probleme se uvek nanovo prolazi i tu nema velike pripreme ..al vidim da su neke stvari za pojedine učesnike na temi " viša filozofija" pa i ne vredi mnogo pričati o tome :)...al zato kad na onoj drugoj temi o školi Beso ili mirabel iznesu ideju o potrebi postojanja "nezavisnog tela" , onda se mnogi slažu , ali treba i uviđati potrebu i značaj , a ne samo slagati se kada neko drugi predloži ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back