Pop Relja
Aktivan član
- Poruka
- 1.416
Mi ovde? Samo ona koja koja smo dobili rođenjem.vecavestica:kukavice ili imaju mudaPop Relja:Kukavice u stvarnom životu![]()
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi ovde? Samo ona koja koja smo dobili rođenjem.vecavestica:kukavice ili imaju mudaPop Relja:Kukavice u stvarnom životu![]()
tako onda kaži.Pop Relja:Mi ovde? Samo ona koja koja smo dobili rođenjem.vecavestica:kukavice ili imaju mudaPop Relja:Kukavice u stvarnom životu![]()
dobro si mislio samo si trebao malo i da čitašPop Relja:Mislio sam da pričamo o forumašima, na nas se i odnosi konstatacija.
Pop Relja:Znaš da ja to ne radim. Kako drugačije da brljam?![]()
pravu istinu da ti kažem sada sumnjam u sebePop Relja:Naravno! Ti sumnjaš u mene? :shock:
kada praviš gluposti onda počneš i da sumnjaš.Pop Relja:Nemoj to da radiš, nemaš potrebe. Koliko sam shvatio, dosad si bila sigurna u sebe uvek.
ma jokPop Relja:Aha. Posle se samo nasmejem samom sebi. Ponekad slatko, a ponekad i gorko.
Mislila si na nešto određeno? :shock:
i meni je drago što ne poznajem tebenovember child:...joj shto volim shto vas ne poznajem..
hmmm..
TOM@X:A ja sam tek poceo da vas upoznajem.
pa ti bolje i ne umešTOM@X:I nisam pogresio! : )
Bas mi je drago sto ste skotovi! : )
Sada mogu na miru da vas podyebavam...
TOM@X:Možda sam ja jedinstven slučaj, ali ja se uvek zakačim za neke ludake od kojih nikako ne mogu da se otresem!
Izgleda da ja stvarno nemam smisla za šalu... : (
Pred Novu godinu, neki likovi su toliko isprepadali moju porodicu,
da jednostavno nisam znao šta da radim.
Jedna lujka je htela da mi napakosti, iako sam se sa njom video samo jednom u životu...
videli smo se u BG u jednom kafiću (nepunih 2 sata sveukupno proveo sam tamo u njenom društvu)...
i delovala mi je sasvim o.k.... ali čim sam se ja vratio iz BG, ona je ispričala neverovatnu priču nekim likovima iz NS, i oni su se primili...
navodno - ja sam nju pokušao da silujem (a bio je dan, i na ulici masa prolaznika)...
a zatim je njima ispričala i kako sam nasilno pokušao da uđem kroz vrata od stana njene drugarice...
Ona je imala moj broj fiksnog telefona, i mogla je da ga da kome god je htela...
tako su likovi počeli da ostavljaju moje tel. brojeve na BK sms chat, čak i moju kućnu adresu...
i počeli su da mi prete na svakakve načine...
Yebiga, moji ništa ne bi ni saznali da nisam slučajno zaboravio da isključim teletext...
Da li se i vama nešto slično dogodilo, ili možda nešto još gore?
Pozdrav.