Zloupotreba dece u političke svrhe

aha,od te debilke :otkacio:

kako da ne

jeste ozenjen je ali su oni nebo i zemlja,i licno i u politici.
cak je i ona najvise doprinela njegovom pljuvanju............

Auuu, pa zar tako da pljunes na sveti lik i delo druga Slobodana Milosevica?

oces da ti pozajmim neku knjigu :mrgreen: al da vrnes kad procitas:hahaha:

Neka hvala, danas sam kupio ceo boks toalet papira.
Onog mirisljavog, sa mirisom jabuke.

A sad malo ozbiljno:

Cinjenica je da mnogi roditelji, nazalost, postaju toliko optereceni politikom da zaboravljaju onu vrlo bitnu "sitnicu" da je deci glavni posao da budu deca!:D

Recimo, tokom poslednjih izbora uciteljice nizih razreda u pojedinim skolama imale su grdne muke jer su svaki dan morale da razvadjuju tuce izmedju partijski ostracenih 8-ogodisnjaka!:eek::eek::eek:

Ispostavljalo se da su najgore prolazili klinci koji nisu imali blagog pojma za koga im se opredeljuju mama i tata! Njih su tukli svi redom - bili su najsumnjiviji...:neutral::neutral::neutral:

I sad ce neko da mi kaze kako su to "decija posla". Nisu! U normalnim zemljama deca ni ne znaju sta su izbori, a jos manje kada su. A nekmoli za koga ce mama i tata da glasaju!:otkacio:

e ja upozno dva dečaka...idu u peti razred...i kažu imaju nekog dečaka u razredu koji je u porodici naoočio da voli tita.....misim, koje je to godište....nije bio ni u 20to godišnjem planiranju dece u glavi svojih roditelja kad je tito umro......i taj klinac je ostaloj deci najveća dvorska looda...kažu ide ulicom i peva partizanske pesme.....pa onda imitira marš i peva uz maršala tita......e, toe das usereš....kakih bolida ima od roditelja...i dedova....i babova....

e ja upozno dva dečaka...idu u peti razred...i kažu imaju nekog dečaka u razredu koji je u porodici naoočio da voli tita.....misim, koje je to godište....nije bio ni u 20to godišnjem planiranju dece u glavi svojih roditelja kad je tito umro......i taj klinac je ostaloj deci najveća dvorska looda...kažu ide ulicom i peva partizanske pesme.....pa onda imitira marš i peva uz maršala tita......e, toe das usereš....kakih bolida ima od roditelja...i dedova....i babova....

Ma ljudi zaboravljaju dve stvari o klincima:
1. nemilosrdni su kad se neko razlikuje
2. upijaju kao sundjeri

Zato se u njihovoj blizini veoma mora paziti i na ponasanje i na izrazavanje...:whistling:

da posto su ove dve stvari totalno iste :) jao bolida ..... mozes ti imati kompjuter ali bolid ostaje bolid i preko neta

bolid si ti, nisu iste ali je i taj otac klasicni degenerik koji zloupotrebljava svoju decu i treba mu oduzeti roditeljsko pravo, sa takvim mozgom kakav mu je verovatno bi da su druge okolnosti reagovao isto kao luda zena navedena u mom postu.

Poslednja izmena:

Ima takvih nesrecnika i ovde po forumu.

Back