- Poruka
- 2.998
TAKO TREBA!
JUL JE KUL!
kakve sloba i ja imamo veze sa jul-om

3 posta a vec si prolupao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TAKO TREBA!
JUL JE KUL!
kakve sloba i ja imamo veze sa jul-omtkacio:
3 posta a vec si prolupao
Pa ozenjeni ste Julkom
Jel imas celu njenu biblijoteku?
aha,od te debilketkacio:
kako da ne
jeste ozenjen je ali su oni nebo i zemlja,i licno i u politici.
cak je i ona najvise doprinela njegovom pljuvanju............
oces da ti pozajmim neku knjigual da vrnes kad procitas
![]()
Auuu, pa zar tako da pljunes na sveti lik i delo druga Slobodana Milosevica?
Neka hvala, danas sam kupio ceo boks toalet papira.
Onog mirisljavog, sa mirisom jabuke.
ne na njega nego nju
Pa ona mu je bila zivotna saputnica, sa cveticem u kosi.
Kako smes da dovodis u pitanje izbor jednog takvog coveka kao sto je SLobodan Milosevic?
e ja upozno dva dečaka...idu u peti razred...i kažu imaju nekog dečaka u razredu koji je u porodici naoočio da voli tita.....misim, koje je to godište....nije bio ni u 20to godišnjem planiranju dece u glavi svojih roditelja kad je tito umro......i taj klinac je ostaloj deci najveća dvorska looda...kažu ide ulicom i peva partizanske pesme.....pa onda imitira marš i peva uz maršala tita......e, toe das usereš....kakih bolida ima od roditelja...i dedova....i babova....
da posto su ove dve stvari totalno istejao bolida ..... mozes ti imati kompjuter ali bolid ostaje bolid i preko neta
Da je ***** valjala imala da decu kod sebe.
e ja upozno dva dečaka...idu u peti razred...i kažu imaju nekog dečaka u razredu koji je u porodici naoočio da voli tita.....misim, koje je to godište....nije bio ni u 20to godišnjem planiranju dece u glavi svojih roditelja kad je tito umro......i taj klinac je ostaloj deci najveća dvorska looda...kažu ide ulicom i peva partizanske pesme.....pa onda imitira marš i peva uz maršala tita......e, toe das usereš....kakih bolida ima od roditelja...i dedova....i babova....
Ali Francuzi su da li orden Drazi!!!!
Aj postavi sliku, videli smo je samo 12 puta.
Alo, spameri, sad ce da vam dodje strela pa cete da vidite... :nono:
Ја сам спора, али достижна