Ne znam da li je za ovu temu, ali eto...
Pre neki dan na lokalnom jezeru MM i ja se kupamo na ''divljoj plaži'', preko puta gradske plaže... Oko nas na 50 metara nema nikoga...ponekad dopliva neko sa preke strane,ko preplivava jezero i to retko...prazno, mirno, bez kupača....
Plivamo mi prema obali... MM je skoro stigao do obale, a ja polako plivam prsno... U jednom trenutku čujem pljuskanje vode iza sebe, okrenem se i vidim tipa koji, kao Veljko Rogošić, sa naočarima pliva kraul tačno prema meni. Računam da me nije video pa se sklonim sa njegove rute. Okrenem se i vidim da je zastao, namešta naočare... Ja nastavim polako, kontam - sad me je video pa neće plivati baš ka meni... Posle par zamaha ponovo vidim da on pliva direkt na mene

, i sada pod uglom od 90 stepeni skrenem u stranu....da mu ne budem na liniji... On ponovo zastane, namešta naočare...ja opet nastavim bezbrižno, računajući da sam sad skroz van njegove putanje... Plivam polako, a MM je već stigao na obalu...i odjednom čujem samo kako mi viče sa obale:''Pazi, leđaaa!'' Okrenem se, kad ono onaj tip OPET ide direktno na mene...

Ja ponovo napravim manevar da ga izbegnem, ali on pravo za mnom, pravo, ciljano na mene..

. Sad je već na metar blizine... Ja ne mogu da plivam brže zbog povrede ramena, okrenem se i počnem da bežim leđno, vičući mu:''Ej, ej!'' i prskajući mu nogama ispred face ne bih li ga nekako usporila...

On ne ferma, zapucao se pravo u mene...
MM u tom trenutku jako poviče sa obale i jurne da pliva ka nama....i u tom trenutku se tip okrene i počne da pliva nazad...
***, srce mi je stalo! Tip je ciljano i namerno išao na mene!!!

A oko nas nigde nikog, mesta koliko hoćeš...
Posle je sve vreme plivao na 20-30 metara oko nas...i ceo dan buljio u našem pravcu...
Manijak bolesni!
U trenutku sam bila u panici da će početi da me davi kad me stigne...

Šta je inače imao nameru da uradi?