Zlostavljani nemački ovčar!

Ne i ne! Bilo mi je teško da prihvatim da kuje više nema, ponovo sam raspitala ljude, dobra je to vest i kasnije videla svojim očima, živa je! :) Onaj koji mi je dao pogrešnu informaciju, lepo sam ga izgrdila. Joooj, svakakvi ljudi! Činjenica je da je slabo hrane a mi solidarišemo koliko možemo. Sad mislimo na zimu koja dolazi, kako li će preživeti?

Postoji zakon, ako ubiješ bubamaru i neko to prijavi, kazna je 5.000 dinara. U Engleskoj ima zakon da ljudi koje usvoje životinje dobijaju veliku novčanu pomoć u vidu brige i zaštite za životinje.:)

Mi smo dno dna.

Takvi zakoni nigde ne postoje niti uopste mogu da postoje. Naprotiv, ako uzimas psa iz azila moras ti kao novi valsnik da das neki dobrovoljni prilog azilu
jer se azili ne finansiraju iz drzavnog budzeta nego samo od dobrovoljnig priloga vlasnika ili ljubitelja zivotinja.

Mozda ne bi bi bilo lose da dusebriznici ( a koji iz meni nepoznatih razloga) zalaze na teme o psima i tu bolduju neke filozofije da je
pas najbolji cocekov prijatelj, zgrazavaju se nad uslovima u azilima, da daju anonimno 1000.2000 dinara i da nas postede svoje ljubavi
i zabrinutosti prema ulic nim psima, psima koji su baceni ili muceni, ubijeni.

Back