Zlostavljana dvomesecna beba??!!!???!?!

sanja:
slegla se prasina i nazalost, ko da nista bilo nije...

nadam se da se beba oporavila i da je zbrinuta kako treba.
Upravo tako! slegla se prasina. I sta je s tim detetom danas? Nitko ne zna!!!!!!!
Gledala sam emisiju o britanskim specijalnim jedinicama koje prate pedofile na Internetu. MOraju da se infiltriraju u njihovu mrezu, da `saradjuju`, da ostvare kontakte i da se dugo zadrze u mrezi da bi stigli sto blize vrhu. Ne hapse cim nadju jednog...to traje! Agenti idu redovno psihijatrima jer su poluludi od onog sto moraju da rade.
Ne mogu ni da ponovi stvari koje sam tamo videla!
O DA O TOME TREBA REDOVNO I NA SAV GLAS VIKATI! Budemo videli ima li u prexi nesto od novog porodicnog zakona, culi ste, znate na sta mislim.

Majko moja, ja sam SOKIRANA...nisam vidjela ovu temu...nema rijeci da se ovo prokomentarise...znam samo da su sva zlostavljanja, pogotovo u porodici, POGOTOVO nad djecicom...Ma, za to nema kazne...takve siledzije, manijake, psihopate, idiote, kretene, GGRRRRRRR treba sjeckati na milion komadica...uf, sva se upalim kad cujem ovakve stvari. Nemam rijeci.
Mi treba da se trudimo da (ako je uopste moguce) toj djeci pomognemo, da PRIJAVLJUJEMO policiji sve sumnjivo, da...ma, ne znam....da radimo sve osim da oci zatvaramo.
Koja ludnica!

Ako pricamo o ovom silovanom do smrti detetu od 3 godine...(danas je ceo Blic ko crna hronika, ***** ti zemlju.....) onda ne znam sta da kazem, zeludac mi je smotan u cvorove i podbijen pod grlo dok gledam njenu malenu sliku i mislim kako se osecalo to dete dok je sporo, lagano, na najmucniji nacin umiralo, koliko je bilo zbunjeno, koliko prestraseno, kakav je to strah i panika i uzas u tako malom bicu i kakvo uzasno umiranje......Ne mogu da dodjem sebi ceo dan.....

Za vozacku dozvolu ti danas trebaju lekarski pregledi i uverenje da si mentalno sposoban, lai zato decu moze da ima svaki monstrum!!! Nemam reci! Kada cujem ovako nesto u meni se javi ono najgore,pa smisljam najjezivije moguce nacine kojima bih mogla da naudim tom degeneriku sposobnom za zlostavljanje deteta, i toj "majci" koja to sve mirno gleda i ne brine!!!!!! Ubiti jedan mali nevini zivot (i psihicki i fizicki) jos i pre nego sto je poceo da postoji.... Puna su nam usta kada pricamo kako je zapad truo i kako se tamo negde desavaju najgore moguce stavri, a evo sta se dogadja tu odmah kod nas!!! Ko zna koliko je jos jadne dece koja prolaze kroz izto

Чујем да су тог монструма због заштите морали да пребаце у самицу, зато што су га остали затвореници пеглали.

Ма ја бих увео петицију...да се он мало препусти затвореницима на чување ... :x

Ма киту бих му одсекао кад сам видео јуче вест у новинама. :x Ово је нечувено.

Најгоре је што је за дело обљубе над малолетним лицима која резултира смрћу предвиђена казна од 10-15 година само. :x

Nisam citao tu vest,ali iz postova saznajem sta je bilo,na to mi se nadovezala vest o pogibiji devojcice koja ima 2,5-3 god. i jednostavno sam sokiran! kaznu za ovog manijaka bilo bi tesko odrediti jer postoji mnooogo nacina od kojih bi bar jedan trebalo iskoristiti. Doktora koji je objavio ime devojcice,trebalo bi suspenndovati i oduzeti mu pravo da to i bude jos uvek.A onaj jadnik sto pregazi onu devojcicu ce pored sudske kazne i sam sebe kazniti.Jednostavno nemam reci vise,jer je sve vec receno.

Back