- Poruka
- 12.559
Mislim da trenutno DS ima manje clanova od SNS na Vozdovcu. Nego neko je pomenuo placanje, pa rekoh da me uputite gde da se javim. Ja znam da DS ima prostorije ko milion dolara, sa video bimovima kaficem i kancelarijama za sve stranacke funkcionere, nego mora da to nema veze sa oni zgradama bez reda po Vozdovcu i da je finansirano iz clanarine 800 clanova * 5 evra godisnje = 4000 evra, pa to mora da je od 250-to godisnje clanarine.
Pa da nastavim, 5 prvih funkcionera je zavrsilo orvi stepen pravnog fakulteta u Kragujevcu a da isti nisu ni videli ( Pre toga je predsednik OO prodavao jabuke na pijaci, a potpredsednik zaduzen za finansiranje visnje i tresnje) pa da racunamo 5 * 10.000 evra = 50.000 evra to je samo 12,5 godina calnarine. Pa akcije, bilbordi, kola jos jedno 200 godina.
I dolazimo do zakljucka da DS na Vozdovcu postoji izmedju 450 i 500 godina.

Ниси схватио,
Одеш у ДС, погодиш се за цену, даш им број рачуна,
Дођеш на Крсту па удри по Визији и низији СНС ...
Па онда о Томином поштењу, (ко о чему к.р.е о поштењу, војска о скраћењу ...),
о доследности у борби за себе (а народ ко ј.б. ...)
А тек кад кренеш у Ацине визије,
па кад опишеш путешествије по Книнској крајини (у пратњи и уз обезбеђење МУПаваца, ко највиша Државна делегација),
а он један, стамен и баш леп, забринут (Ало бре Тадић, кад ће бре те дневнице, јел ти мислиш да се ја овде џабе шетам ...)
Па Јоргованкине економске анализе, па нахвалиш министра финасија, говернера, а они ти шутну стотинак Државних акција-нема везе што нипта не вреде, важан је гест, пажња ...
И све то (као и Дјука) лепо снимиш и доставиш на оверу пре наплате ...
И Томица је исто тако, али му дали само прву рату ...
Izgleda da cu morati da puknem menjachnicu.

Poslednja izmena: