Zlocinacka organizacija NATO pakt odrzala sastanak sa domacim izdajnicima

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Zlocinacka organizacija NATO pakt odrzala sastanak sa domacim izdajnicima. Sakupili su sve kljucne ljude nevladinih organizacija, ljude iz vlade pojedine, iz opozicije i iz vodecih medija. MONOLOG kljucnog NATO generala za nasu drzavu je bio jako gromovit i iskazao je nezadovoljstvo sto se njihov plan da narod Srbije sve vize pocne u velikom broju da voli NATO. Po njihovim anketama samo 7% gradjana Srbije voli NATO a njihova zelja je da bude preko 50%. Naprasvljen je novi plan i pusten u sprovodjenje koji je mnogo brutalniji i nametljiviji. Pare su legle na racune izdajnika i sve je sdpremno za sprovodjenje novog plana. U okviru tog plana su naravno i novi izbori

Zlocinacka organizacija NATO pakt odrzala sastanak sa domacim izdajnicima. Sakupili su sve kljucne ljude nevladinih organizacija, ljude iz vlade pojedine, iz opozicije i iz vodecih medija. MONOLOG kljucnog NATO generala za nasu drzavu je bio jako gromovit i iskazao je nezadovoljstvo sto se njihov plan da narod Srbije sve vize pocne u velikom broju da voli NATO. Po njihovim anketama samo 7% gradjana Srbije voli NATO a njihova zelja je da bude preko 50%. Naprasvljen je novi plan i pusten u sprovodjenje koji je mnogo brutalniji i nametljiviji. Pare su legle na racune izdajnika i sve je sdpremno za sprovodjenje novog plana. U okviru tog plana su naravno i novi izbori
Izdajnici, stvani pvacenici ... da nisi pobegao sa sastanka Otadzbinske uprave? :think:

nato-alijansa-tjub.jpg

Car Vladimir da pošalje svoje generale da drže predavanja, ne bi deset Arena bilo dovoljno da primi normalan narod.
Voleo bih da se desi takav hepening, a sve svecke Tv stanice da prenose reke pravih ljudina koje hrle da čuju nešto pametno, pošteno, jako i duševno.

U kakvim smo gomnima... došli bi samo kada bi im objavili rat z:D
A onda mudro kapituliramo prvi dan. :lol:

Za pola veka će cela Evropa biti muslimanski kontinent. Kosovo neće imati kome da se vrati. U mojoj srednjoj školi u Beogradu, konkretno, kada sam se ja upisivao, pre više od 25 godina, bilo je 8 odeljenja sa po 40 učenika. Sada se upisuju 3 odeljenja sa po 25 učenika i svi idu u jednu smenu; nema više prepodnevne i popodnevne smene.. Bela kuga je zavladala, vakcinacija je obavezna i mnogi samo zbog toga ne ostavljaju potomstvo. Mi izumiremo kao Etrurci, a naši se neprijatelji množe brzinom munje.

Je li to kao ono što je Mira Marković rekla 1999. da će se USA raspasti za dva-tri meseca? A raspala se njena Jugoslavija. Liči mi na to. Ni realan život ni realna politika nisu fontana želja. Islam se širi po celom svetu a svi drugi se povlače. To je činjenica. I u tom smislu je sve ono što sam gore rekao 100% tačno. A krivi su izdajnici koji su 1999. pustili NATO pakt na Kosovo. Tačnije Mira Marković koja nas je lagala da će se USA raspasti za dva-tri meseca.

Širi se dok jednom ne pukne film nekom, pa ih sve pošalje u vilajet kod devica. Kada dođe do toga niko ih neće pitati da li su oni ljudožderi iz ISIS-a ili su samo muslimani koji klanjaju 5x dnevno.
Problem je što je Evropa previše kultivisana da bi vršila nekakvo kolektivno nasilje na državnom nivou nad ovima što su već tamo, mogu da ih deportuju u najboljem slučaju... a nekakav svetski rat svakako otpada iz istog razloga. Takođe, malo je verovatno da ćemo mi popraviti svoj natalitet spontano.

Sve ukazuje na to da će njih biti više, a nas manje

Problem je što je Evropa previše kultivisana da bi vršila nekakvo kolektivno nasilje na državnom nivou nad ovima što su već tamo, mogu da ih deportuju u najboljem slučaju... a nekakav svetski rat svakako otpada iz istog razloga. Takođe, malo je verovatno da ćemo mi popraviti svoj natalitet spontano.

Sve ukazuje na to da će njih biti više, a nas manje

Video si Mađare kako su kultivisani i Engleze? :D

Pazi, jedno je što su pojedinci ovako nevaspitani i prave sranje po hotelima, ili što se nađe bulumenta klinaca koji su spremni da se pobiju sa izbeglicama... to je jedna stvar. Sasvim druga stvar su državne odluke, oni su svi prevelike pitze da počnu bilo kakvu konkretnu akciju baš zbog stava međunarodne zajednice, da ne ispadnu "divljaci".... dok ovi divljaju li divljaju

Pazi, jedno je što su pojedinci ovako nevaspitani i prave sranje po hotelima, ili što se nađe bulumenta klinaca koji su spremni da se pobiju sa izbeglicama... to je jedna stvar. Sasvim druga stvar su državne odluke, oni su svi prevelike pitze da počnu bilo kakvu konkretnu akciju baš zbog stava međunarodne zajednice, da ne ispadnu "divljaci".... dok ovi divljaju li divljaju

Pojedinici da, ali te pojedince moraju da osude muslimani a ne neko drugi. Divljaku iz pakistana je sasvim normalno da siluje devojčicu od 9 godina u njegovoj vukojebini, to u Evropi niko neće tolerisati. Narod je ogorčen i neće mnogo obraćati pažnju na međunarodnu zajednicu. Sve dok se sami muslimani između sebe ne obračunaju do tada će biti svi isti u očima civilizovanog sveta.

- - - - - - - - - -

I da, mnoge države u Evropi su rekle da neće migrante iz razloga zato što su muslimani. Međunarodna zajednica može da im pljune pod prozor.

Back