ZLO se vraća na velika vrata

Ivica Dačić smatra da će ovi izbori biti "veliki povratak socijalista na političku scenu Srbije, kao jednog od ključnih političkih faktora".

On je najavio da će početkom sledeće nedelje Glavni odbor te stranke odlučiti o izbornoj listi socijalista i predizbornim koalicijama.

Predsednik socijalista smatra da to "nije dokaz straha od izbornih rezultata", već želja da se postigne što veći izborni rezultat, jer cilj socijalista nije bitka za cenzus, već za rezultat veći od 10 odsto, kako bi u parlamentu ta koalicija odlučujuće uticala.

По мени ово је кључна реченица....... А ускоро ће избори...... Па да видимо.......
Још мало небулоза СПС-а

Ivica Dačić smatra da će ovi izbori biti "veliki povratak socijalista na političku scenu Srbije, kao jednog od ključnih političkih faktora".

On je najavio da će početkom sledeće nedelje Glavni odbor te stranke odlučiti o izbornoj listi socijalista i predizbornim koalicijama.

Predsednik socijalista smatra da to "nije dokaz straha od izbornih rezultata", već želja da se postigne što veći izborni rezultat, jer cilj socijalista nije bitka za cenzus, već za rezultat veći od 10 odsto, kako bi u parlamentu ta koalicija odlučujuće uticala.

45327227747da7ff6122bf939125365_extreme.jpg

ти имаш више никова а један ти је и weishaupt

sps treba zakonom zabraniti
a "drugove" u neku instituciju

А зашто СПС??? Ја сам за то да се законом о лустрацији забрани БИЛО КАКАВ ЈАВНИ РАД ИЛИ ФУНКЦИЈА СВИМ БИВШИМ ЧЛАНОВИМА СКЈ наредних 15 година !!!!!!!!!!

У том случају би се одмах ДС и Г17* распали... у ствари и не знам КО БИ ОСТАО НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ.........:lol::lol::lol:

А зашто СПС??? Ја сам за то да се законом о лустрацији забрани БИЛО КАКАВ ЈАВНИ РАД ИЛИ ФУНКЦИЈА СВИМ БИВШИМ ЧЛАНОВИМА СКЈ наредних 15 година !!!!!!!!!!

У том случају би се одмах ДС и Г17* распали... у ствари и не знам КО БИ ОСТАО НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ.........:lol::lol::lol:
Ја знам- Коштуница! :lol:

ех кад би ти знао колико би то било лепо :lol: па да се помери кућа смећа:twisted:

nisam ni njih zaboravio
ali znajuci da nece da se desi da mi nekog dzelata (ne daj boze) maknemo sa scene
suvisno je da nabrajam ko bi sve trebao u kolonu
najgore je to sto mi dajemo drugu sansu svima koji su nam j_e_bali mater, i trecu.. ma koliko treba:x
da je makar jedan od ovih prosao kao Causesku, mnogo sta bi bilo drugacije
ali uvek ima ALI.....
muka mi je

nisam ni njih zaboravio
ali znajuci da nece da se desi da mi nekog dzelata (ne daj boze) maknemo sa scene
suvisno je da nabrajam ko bi sve trebao u kolonu
najgore je to sto mi dajemo drugu sansu svima koji su nam j_e_bali mater, i trecu.. ma koliko treba:x
da je makar jedan od ovih prosao kao Causesku, mnogo sta bi bilo drugacije
ali uvek ima ALI.....
muka mi je

da smo makar nesto naucili od rumuna da sad bi vec bili deo EU :lol:

i ne bi imali ponovo:arrow:sjasi kurta uzjasi murta:P

da smo makar nesto naucili od rumuna da sad bi vec bili deo EU :lol:

i ne bi imali ponovo:arrow:sjasi kurta uzjasi murta:P

upravo o tome pricam

svaki "novi" promeni zakone koji mu najvise smetaju i radi dalje

najvise mi i dalje smeta HIT od zakona koji dozvoljava lopovima da ukradu robu ili kes do
iznosa 200e (protivrednost u din naravno)
taj je na snazi vec godinama, a voleo bih da dozivim da vidim kraj
svaki dan gledam kako dzepare babe i decu a volovi su "nemocni"
postali smo masina za razvoj sljama svih kategorija
pitam se da li to nekom smeta (politika):mad:

Back