Uglavnom su bile mustaše. Malo je bilo među njima škutora i kuferaša.a te ustaše u Višegradu, kakve su to bile ustaše? Mustaše ili samo ustaše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom su bile mustaše. Malo je bilo među njima škutora i kuferaša.a te ustaše u Višegradu, kakve su to bile ustaše? Mustaše ili samo ustaše?
Vi hrvati ste prave sluge zapada, i jos se utrkujete da budete najboljeAmerika je naredila Srbima da ne smiju promiliti glavu na Kosovo. Što kažeš na to? Servus.![]()
Lijepo je da SrbiVi hrvati ste prave sluge zapada, i jos se utrkujete da budete najbolje
mada to je manje vise zajednicko katolicima koji su prihvatili zapadnjacku propagandu... kao sto su Slavs od slaves tako su Serbs of servussamo vam gazde trebaju objasniti kako slaves drze ogromne teritorije, a oboje servus i slaves ih nakantaju kada zadju u njihove zemlje
ps imate to zajednicko da slavite pobede u kojima imate ogromnu nadmoc nesto kao i braca vam sipci kada napadnu 1 coveka njih 10-20...
Lijepo je da Srbinisu ničije sluge. Aj sad otiđi do Kosova pa mi otamo to reci.
Bolje slaviti pobjede, nego poraze kao vi.![]()
Vase pobede su u stvari civilizacijski porazi...Lijepo je da Srbinisu ničije sluge. Aj sad otiđi do Kosova pa mi otamo to reci.
Aha, to sam pita u vezi zločina u Višegradu 1992- e. To je u srpskim umovima kao osveta za 1942- eUglavnom su bile mustaše. Malo je bilo među njima škutora i kuferaša.
Srbi ne slave poraze vec svoje zrtvovanje, nesto sto bi svakom hriscaninu trebalo biti normalno. Znajuci koga sledite nije ni cudo sto to ne mozes da shvatisLijepo je da Srbinisu ničije sluge. Aj sad otiđi do Kosova pa mi otamo to reci.
Za Višegrad nemam informacija koliko je bilo među lokalnim muslimanima ustaša ali evo da ti prenesem neke informacije pošto sam sa istoka RS. Sa područja Rogatice oko 80% muslimana je prišlo ustašama,Goražde i Foča oko 50% druga polovina neutralna ili muslimanska milicija. Sokolac oko 60 - 70% prišlo ustašama,Pale 80% mukija u ustašama. Zajedno pri toj akciji učestvovali su Muslimani iz Sarajeva. Ako su u čitavoj regiji ustaše bili Muslimani ili mustaše onda Višegrad nije izuzetak . Takođe nemam informacija da su oni bili u partizanima. Raspitaću se baš.Aha, to sam pita u vezi zločina u Višegradu 1992- e. To je u srpskim umovima kao osveta za 1942- eSamo koliko su stanovnici Višegrada sudjelovali u zločinu 1942- e? Pa je tako vrlo moguće da " genijalci" nisu pobili ni nasljednike ubojica iz 1942- e.
Imas pravo, koliko je samo te shiptarije iz 'rvacke zavrsilo u Srbiji , a eto i nakon 50 godina nisu naucili srpski , nego pisu na 'rvackom.tko zna koliko je ovakvih ustaških zločinaca skriveno nakon rat u vojvodini putem kolonizacije a mnogi od njih su uzeli srpsko ime da zamute tragove i danas po srbiji njihovi unuci i djeca prizivaju nove zločine i jame...ukratko peta kolona koja priziva i želi poput njihovih djedova bacati srpsku djecu u jame...
naravno da imam pravo...sjećam se...ima tome 20 god. čitao sam o sukobu oko bastogna na koncu ww2 gdje su njemci obukli američke uniforme i perfektno govorili engleski jezik i bili ubačeni u američku pozadinu da rovare iznutra...isti slučaj je i sada jer komunistima nisu bili neprijatelji ni nacisti ni fašisti već srbi što je rekao i tito 1943. prilikom martovskih pregovora s njemcima...sljedom toga 1946. prebacili su u vojvodinu nekoliko tisuća ustaških zločinaca doseljenika dali im srpsko porjeklo da u pravom trenutku napune bunare srpskom djecom,ženama i starcima...Imas pravo, koliko je samo te shiptarije iz 'rvacke zavrsilo u Srbiji , a eto i nakon 50 godina nisu naucili srpski , nego pisu na 'rvackom.
Ma znam da imam pravo. Siptarija iz 'rvacke nikada nije naucila srpski, pa makar bili i milodjeri na krstar'ci.naravno da imam pravo...sjećam se...ima tome 20 god. čitao sam o sukobu oko bastogna na koncu ww2 gdje su njemci obukli američke uniforme i perfektno govorili engleski jezik i bili ubačeni u američku pozadinu da rovare iznutra...isti slučaj je i sada jer komunistima nisu bili neprijatelji ni nacisti ni fašisti već srbi što je rekao i tito 1943. prilikom martovskih pregovora s njemcima...sljedom toga 1946. prebacili su u vojvodinu nekoliko tisuća ustaških zločinaca doseljenika dali im srpsko porjeklo da u pravom trenutku napune bunare srpskom djecom,ženama i starcima...
To se zove slaviti svoje poraze .Srbi ne slave poraze vec svoje zrtvovanje, nesto sto bi svakom hriscaninu trebalo biti normalno. Znajuci koga sledite nije ni cudo sto to ne mozes da shvatis![]()
To se zove slaviti svoje poraze .
Mi ne možemo uostalom kao i ostatak svijeta shvatiti da neko slavi svoje poraze..tesko je to vama shvatiti, vi samo znate lagati i izmisljati
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_the_AlamoMi ne možemo uostalom kao i ostatak svijeta shvatiti da neko slavi svoje poraze..
Mi ne možemo uostalom kao i ostatak svijeta shvatiti da neko slavi svoje poraze..
Razlika velika jer je Teksas pripojen SAD-u. Nakon poraza na Kosovu imamo 500 godina sreće i prosperiteta za Srbe.
Samo vi slavite...sve pet..Mi slavimo herojski otpor nadmocnijem neprijatelju. Slavimo hrabrost.
Slavimo cast. Junastvo.
Vi takve stvari nemate, u istoriji , pa samim tim ih i ne razumete.
https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_MasadaRazlika velika jer je Teksas pripojen SAD-u. Nakon poraza na Kosovu imamo 500 godina sreće i prosperiteta za Srbe.
Koji ostatak sveta? Ameri slave Alamo, a oni su sila. Vi ionako nemate neke bitke gde ste se zrtvovali. Uglavnom ste napadali sa jacima i njima su uvek trtili. Nikada jacem niste stali na putMi ne možemo uostalom kao i ostatak svijeta shvatiti da neko slavi svoje poraze..
Pa ni Srbi nisu pali pod turke nakon Kosovskog boja, tako da ti je poredjenje glupo. Rekao si niko drugi ne slavi poraze, i lepo ti je navedeno da Ameri slave poraz bas iz istih razloga kao Srbi.Razlika velika jer je Teksas pripojen SAD-u. Nakon poraza na Kosovu imamo 500 godina sreće i prosperiteta za Srbe.
Majmune!Lijepo je da Srbinisu ničije sluge. Aj sad otiđi do Kosova pa mi otamo to reci.