žlezde

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
za muške - jel ženske dude doživljavate kao mlečne žlezde namenjene ishrani beba, ili možda još i kao nešto što osim za dojenje sitne dece služi za mušku zanimaciju u krevetu ?
za žene - jel svoje dude smatrate kao još jedan primerak u arsenalu oružja za muškarce ?

forumeri ne pokazuju interesovanje za temu :sad2:
i kako posle da ne tražim lock ? :/
ok...ako do večeras u 19.00 časova tema ne dostigne barem deset posteva, može lock iste i ban za postavljača jer spamuje ljis

za muške - jel ženske dude doživljavate kao mlečne žlezde namenjene ishrani beba, ili možda još i kao nešto što osim za dojenje sitne dece služi za mušku zanimaciju u krevetu ?
za žene - jel svoje dude smatrate kao još jedan primerak u arsenalu oružja za muškarce ?

Nemam za šta da ih smatram kada mi ih žena obavezno "uvali" pri svakom seksiću.

Доживљам као бебећу цуцлу, али и као цуцлу за мене, леп део женског тела, мекан део женског тела и тако.

forumeri ne pokazuju interesovanje za temu :sad2:
i kako posle da ne tražim lock ? :/
ok...ako do večeras u 19.00 časova tema ne dostigne barem deset posteva, može lock iste i ban za postavljača jer spamuje ljis

Ти колико си тема објавио са завршном реченицом да будеш банован, чудно је па још висиш на форуму и ник ти није црне боје.

juče sam reko, al izgleda ti to nisi vido, al pošto si mi drag ću ponovim - to mećem ko preventivu ako je lokuju da mi ne padne teško, da me duša ne zaboli i to
:lol:

Obozavam ih, da stiskam, grickam, masiram kad treba...operacija OVERLORD.

Takvo ponashanje nad sisama mojoj radnoj koleginici spasio je zhivot

Zhivotni saputnik jedne vecheri dok se igrao sa boops napipa kvrgu i odma je pita " fuuck shta ti je ovo ?"

Odma sutra dan kod ginitja zatim bolnica operacija i zrachenje

Prebrodila je hvala Bogu ....

Back