DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za muške - jel ženske dude doživljavate kao mlečne žlezde namenjene ishrani beba, ili možda još i kao nešto što osim za dojenje sitne dece služi za mušku zanimaciju u krevetu ?
za žene - jel svoje dude smatrate kao još jedan primerak u arsenalu oružja za muškarce ?
forumeri ne pokazuju interesovanje za temu
i kako posle da ne tražim lock ? :/
ok...ako do večeras u 19.00 časova tema ne dostigne barem deset posteva, može lock iste i ban za postavljača jer spamuje ljis
juče sam reko, al izgleda ti to nisi vido, al pošto si mi drag ću ponovim - to mećem ko preventivu ako je lokuju da mi ne padne teško, da me duša ne zaboli i to
![]()
za muške - jel ženske dude doživljavate kao mlečne žlezde namenjene ishrani beba, ili možda još i kao nešto što osim za dojenje sitne dece služi za mušku zanimaciju u krevetu ?
za žene - jel svoje dude smatrate kao još jedan primerak u arsenalu oružja za muškarce ?
Oh kakva tema ...
t0 ti ye kao i ono da li penis dozhivljavate kao produzni kabl= kanal za spermice koji oplodjuju jajnu celiju i takotap0redjenja
Obozavam ih, da stiskam, grickam, masiram kad treba...operacija OVERLORD.
zato ja kazem treba ih dobro obraditi i zgnjeciti![]()
Nekad zna biti korisno
to sto nije stetno uvek je korisno![]()
ne radim nikad poslove u koje se ne razumemJes jes
Uslov je da razume svoj poso .....
))