Zle Forumske Bakice

ranjeni Zoro

Elita
Poruka
21.566
Pre desetak godina, na jednom drugom forumu, pitao sam se – da li je moguće da ćemo i kao starci, ovako diskutovati? Da li će nam tada forumi biti zanimacija ili uspomena.
I, za slučaj da nam ipak ostanu zanimacija, o čemu ćemo pričati?
O tabletama, bolovima, unucima, razbibrigama..ili o uvek istim „let’s learn Life“ temama, koje će nam tada pristajati odveć smešno..

Elem, dok sam o tome mislio, nisam verovao da će se već do sada iskristalisati jedan čudan fenomen – fenomen zlih forumskih bakica.

Na sve strane, vidim da ima učesnica koje voze 6-tu deceniju, ali koje su na diskusijama živahne.
Ono što upada u oči, je njihov otrov.

Odakle on?
Kako je nastao?
Da li je to životni sok koji se za deset godina nekako pokvario?
Ili je to obična zavist prema mladim devojkama, ženama, koje veselo lepršaju sa teme na temu..

Nije lako stariti, znam.
Prema ženama je tu nekako priroda posebno nepravedna.
Njihovo lice, telo..nemilosrdno ih odaju i nema te diskusije u kojoj će joj se više ikada gađati ton i slika jer, kada se ugase monitori, kada se ode na spavanje i pogleda u taj podvaljak, taj vrat u te ruke i pege..one ostaju same,same sa svojim godinama od kojih se upravo u nepoivrat otkinuo, još jedan dan.

Kakvo je njihovo zlo? Zašto uživaju da mrse račune mladim ženama? Zašto tračare? Zašto mute?
Hoće li im to zategnuti kožu?
Podignuti sise? Dupe?
Hoće li im to dovesti ljubavnika?

Hoće li im spletkarenja doneti sreću? - Neće

A hoće li se osećati dobro? Hoće

Zašto?

starost je opaka bolest ako nema ljubavi, zoro...moguće je da je to u pitanju.

o čemu ćemo pričati?
O tabletama, bolovima, unucima, razbibrigama..ili o uvek istim „let’s learn Life“ temama, koje će nam tada pristajati odveć smešno..

jao kako se slažem sa ovim :aha: previše smešno da pričamo o odavno sažvakanim stvarima....

Poslednja izmena:
pa ja nekako slutim da cu na forumu docekati poslednji dan, posto penyiju verovatno necu..to znaci nema mi druge, nego moram da radim..
a kad vec radim, moram nekako da ubijem i vreme za radnim stolom..
verovatno cu samo morati neke teglice da nabavim, jer ce mi vid od tolikog staza ispred kompa propasti nacisto :)

glavni im je hobi da kvare sreću nekim mladim ženama.

i to tako što ih savetuju, upozoravaju..a u stvari se raduju da i one budu odbačene, ili same kao ZFB što su.

ZFB se kao veruje, jer su eto iskusne, prošle sve i svja..

kao ljubomorna keva koja kao štiti ćeru, a u stvari čezne za njenim dečkom.
Smešno, tužno..ružno..

glavni im je hobi da kvare sreću nekim mladim ženama.

i to tako što ih savetuju, upozoravaju..a u stvari se raduju da i one budu odbačene, ili same kao ZFB što su.

ZFB se kao veruje, jer su eto iskusne, prošle sve i svja..

kao ljubomorna keva koja kao štiti ćeru, a u stvari čezne za njenim dečkom.
Smešno, tužno..ružno..

a pa to nema veze sa zfb nego sa deckom :)

ako su iskusne, kao što kažeš, onda bi trebalo iskusno da sklanjaju svoj otrov od mladih....da se ne bi ofirale :lol: ako hoće da se ofiraju - pitanje je stvarno zašto to rade - jer tako samo idu na određeni nerv svima redom.
a kako spavaju kad isključe komp - ne znam. verovatno se prevrću po krevetu i nastavljaju deljenje lekcija određenim 4umašicama koje su im ''zapele'' za oko :lol:

prafda za zfb
th_200.gif

ako su iskusne, kao što kažeš, onda bi trebalo iskusno da sklanjaju svoj otrov od mladih....da se ne bi ofirale :lol: ako hoće da se ofiraju - pitanje je stvarno zašto to rade - jer tako samo idu na određeni nerv svima redom.
a kako spavaju kad isključe komp - ne znam. verovatno se prevrću po krevetu i nastavljaju deljenje lekcija određenim 4umašicama koje su im ''zapele'' za oko :lol:

mda, dele lekcije tako što krenu da ih plaše i izmišljaju
a u stvari žele društvo za džempera plet...

Back