Zlatno doba, kreće sezona krađe goriva, akumulatora i guma!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.588
Poslednja izmena:
Hahahaha ekonomski tigar kreće hladnije vreme a samim time i krađe akumulatora pored sve učestalije krađe goriva iz rezervoara. Pošto je to deo folklora sirotinje, očekuje se uskoro i krađa zimskih guma. Pripremite se, vežite akumulator lancem a felne obezbedite sigurnosnim šrafovima!

POVRATAK DEVEDESETIH Sve više ljudi prijavljuje krađu goriva iz automobila, a ovo su CRNE TAČKE gde lopova ima najviše

A evo i šta stranci misle o krađi akumulatora u Srbiji hahahaha :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Dok nismo kupili kola žena vozila starog očevog keca. Tri put nam krali akumulator. I uhvate ih, to bili đubretari dok su istresali kontejner ČP

Hahahaha ekonomski tigar kreće hladnije vreme a samim time i krađe akumulatora pored sve učestalije krađe goriva iz rezervoara. Pošto je to deo folklora sirotinje, očekuje se uskoro i krađa zimskih guma. Pripremite se, vežite akumulator lancem a felne obezbedite sigurnosnim šrafovima!

POVRATAK DEVEDESETIH Sve više ljudi prijavljuje krađu goriva iz automobila, a ovo su CRNE TAČKE gde lopova ima najviše

Kako to sad, zar je moguće to jednom tigru ekonomskom da se desava?! U stvari nismo imali priliku ranije da iskusimo zlatno doba, sad je imamo,
mozda se takve stvari desavaju u zlatnom dobu?!
:(

Kako to sad, zar je moguće to jednom tigru ekonomskom da se desava?! U stvari nismo imali priliku ranije da iskusimo zlatno doba, sad je imamo,
mozda se takve stvari desavaju u zlatnom dobu?!
:(
Molim da ne povezujete privredni napredak i BDP sa povecanjem kriminala...
Te dve stvari nemaju veze, bez zezanja, iako vam se cini da su povezane..

Kreiranje kriminala 90tih je deo politike Vucic Vulin, tj kopiranje razdoblja Slobine Srbije..
To je ljubav koja se ne zaboravlja...i od dolaska na vlast do sada se rade koraci za tu renesansu Slobine Srbije...

Iako ce mali broj ljudi poverovati da nemastina stvarno nema ni malo veze sa porastom kriminala, moje je da vam to kazem , verovali ne verovali..

Juče se žena parkira i ja joj kažem nemoj tu je mračno ostaćemo bez akumulatora ona se pomeri malo dalje bliže kiosku. :)

Nama je neko u po bela dana obio auto šrafcigerom ispred skupštine, demontirao akumulator i otišao. Pošto je auto taj dan vožen a popodne smo mi seli i cvrc. Ladno je neko to odradio dok su prolazile stotine ljudi pored.

Državu zabole uvo konkretno nju zanima samo da otme porez. Sve je isto kao 90tih samo je dodat pdv!

Mogu da zamislim kako bi izgledao Tigar sa Balakana auto...

Elektricni , ali sa prenosivim baterijama da se ponese u kancelariju da ne ostaje na parkingu.
Prenosiv akumulator ti ne gine, bio auto elektricni , dizel ili benzinac....
Prodajes na pijaci kolica kao za pijacu samo za akumulator sa visokim ruckama i onako fensi , poslovno, za poslovnu zenu...

Naravno industrija akumulatora, pre izgradnje ove nove fabrike mora da razvije klik akumulatore, bez potrebe za naknadnim vezivanjem klema, nego pri stavljanju u leziste akumulatora da se formira siroka veza vrovatno deo zida da budu i dve kleme.

Ne znam resenje za rezervoar i izvlacenje goriva...

Poslednja izmena:
To se po ugledu na Cernobil zove Sarkofag...

Zaleti se auto i udari u banderu , audi 80 samo se savije, obljubi sa svih strana banderu i vozac izadje otrese se i nastavi dalje....mislim peske...stvarno se tako desilo u 4 ujutro na ustanickoj tj blizu ustanicke...

Ovde kad armiras akumulator, i on zvekne u banderu ili ono sto ide po sredini , rasprsne se beton i ne stigne do tebe....ultima buldozer..

Juče se žena parkira i ja joj kažem nemoj tu je mračno ostaćemo bez akumulatora ona se pomeri malo dalje bliže kiosku. :)

Nama je neko u po bela dana obio auto šrafcigerom ispred skupštine, demontirao akumulator i otišao. Pošto je auto taj dan vožen a popodne smo mi seli i cvrc. Ladno je neko to odradio dok su prolazile stotine ljudi pored.

Državu zabole uvo konkretno nju zanima samo da otme porez. Sve je isto kao 90tih samo je dodat pdv!
Ne bi mi bilo svejedno da mi ukradu akumulator , nisam ga bas ni malo platila (trudim se da sve sto se uradi i kupi bude sto kvalitetnije) niti imam da se razbacujem. Vidim u tekstu ubvodnog posta zeni na Banjici cetiri puta krali :eek: . Gde mi to zivimo, iznova i iznova se cudim. Doslo vreme da se sami moramo braniti sebe i svoju imovinu, u drzavu i zakone se ne treba uzdati.
Razumem sve koji se spakuju i kupe kartu u jednom smeru, nemaju za cim da zale... :(

50 evra akumulator, 50 evra nova brava i prepakivanje ključa, 50 evra limar lakirer.
Ne daj Boze nikome, trudim se da ne razmisljam o tim stvarima koliko mogu.
Ali zato znaju da naplacuju kazne za prelazak ulice van pesackog prelaza.
Zaustavise me (i jos petnaestak ljudi) pre nekoliko godina na Trgu Republike kod Staklenca pod parolom "brinemo za Vasu bezbednost".

Ako je nama akumulator nestao ispred skupštine onda smo bezbedni do mojega hahaha nov aku neko đubre mustang sam uzeo za VW 40 evra u strahu da će ga opet drpiti pa zeza stalno (varta dobila noge) a bravu sam sam prepakovao jer je bila menjana pa sam od stare i polomljene napravio novu, sam ispeglao oštećenje i prsnuo sprejom tako da je to najpovoljnija varijanta za ovu pošast u srbiji. Sve bi se to dovelo u red da se pišu brojevi aku u neku bazu i identifikuju ljudi prilikom otkupa istih.

Back