Zlatni Krug

gost 352012

Domaćin
Poruka
3.964
još jedan novi kviz, najavljivan kao vrhunska zabava, velika lova itd...
http://www.b92.net/zlatnikrug/

emituje se na B92, voditelji Boris Milivojević i Sofija Rajović...
Boris mi je sam po sebi smešan, a uz Sofiju mu stvarno nije mesto, liči na nekakvu karikaturu...
voditelji.jpg

voditeljsko umeće im je nikakvo, bar je to moj utisak...

što se same igre tiče... veliki promašaj...
pravila nedefinisana... koliko sam ja uspela da vidim u ovoj jednoj epizodi, podvlače se greške u pravilima... pošto je fazon da se sistemom asocijacija podogi zadati pojam, ne sme se deo reči ili pojma izgovarati, samo se daju asocijacije na taj pojam...
pa imamo primer 1. gde je pojam Riblja Čorba, lik pogodi Čorba, ovaj što mu zadaje asocijacije kaže "da, čorba, ali od čega.. ono što se peca..." i to je ok...
drugi pojam Džakarta, lik daje asocijaciju na džak, ovaj pogađa, pa onda ovaj opet kaže "da, džak, ali još nešto" i oglasi se sirena i Boris koji kaže "ne smete da izgovarate deo zadate reči"...
wtf!? a kako je u prethodnoj mogao da kaže Čorba?

ja sam se onako baš iznervirala, ne znam ni sama zašto, valjda zato što sam se naterala da odgledam to do kraja... :neutral:

a velika lova koju su spominajli bila je nekih 30.000 ili 40.000 čini mi se... a ima ih 5 članova u ekipi...

a zabava... pa da, zabavno je gledati malecnog Borisa kako skakuće po studiju i Sofiju koja je oduševljena osećajem kada parče papira baci u vazduh...

sve u svemu, ne bi se to moglo nazvati ni kvizom, ni zabavnom emisijom... jednostavno- promašaj u svakom smislu...

ako je još neko gledao ovo, kakvi su vaši utisci? :lol:

Back