Zlatna so

LastDay

Leptirica
Poruka
5.574

Golden Salt je ženski muzički duo koji čini violinu Arijana Mazareze(violina) i Eleonore Loi (el.gitara)
Duo je iz Firence, Italija.
Izvodi svoje orginalne numere, ali i pop-rok obrade i remikse.

486x486bb.png

Duo violine i električne gitare kontrastiraju preciznost klasične muzike sa snagom roka.

2978114824.jpg

Upoznale su se kao studenti fizike u Firenci
Njihova muzička saradnja počela je kada su 2014. godine počele da rade van univerziteta i da nastupaju na privatnim događajima u gradu.
avatars-Peohy8Dap3XkMy2l-AZnS9g-t500x500.jpg

„Tada smo počele da se klasifikujemo kao klasični rok“,
(Arijana)

"Na početku, kada sam počela da studiram fiziku u Firenci, imala sam samo svoju malu akustičnu gitaru i mislila sam da mi treba električna,
pa sam je kupila u second hand radnji.“
(Eleonora)
barock-ridotta.jpg

Priča o prelepoj crnoj gitari koja se pojavljuje u mnogim njihovim video zapisima.Na video snimcima njena gitara izgleda neverovatno,
sa svojim sedefnim štitnikom koji svetluca i hvata svetlost, čineći da izgleda kao da je optočena sitnim kamenčićima.
Ele je bila toliko oduševljena svojim dizajnom da je bila inspirisana tada bila inspirisana da počne da radi
sa lokalnim zanatskim proizvođačem gitara.
img-9542_1.jpg

violino-e-chitarra-elettrica.jpg

Prvobitno su se zvali Cena soli u čast istoimenog romana Patricije Hajsmit pre nego što su postali Zlatna so:
„So je metafora za zadovoljstvo, ono što čini stvari ukusnijima."
rekla je Ari.

Priča o prelepoj crnoj gitari koja se pojavljuje u mnogim njihovim video zapisima.Na video snimcima njena gitara izgleda neverovatno,
sa svojim sedefnim štitnikom koji svetluca i hvata svetlost, čineći da izgleda kao da je optočena sitnim kamenčićima.
Ele je bila toliko oduševljena svojim dizajnom da je bila inspirisana tada bila inspirisana da počne da radi
sa lokalnim zanatskim proizvođačem gitara.
Pogledajte prilog 1419191

Nista specijalno vidi se odma da im je svaka pesma nabudzena kompijuterskim efektima
Venesa mae je za njoh kraljica i lindsi staring

Back