Zlatna ribica ili aladinova lampa

2.Da se probudim i da shvatim da je sad 1984,ili 1985,i da na koncertu skacem uz "Oci boje meda":cry:
ma opooshteno, napravice oni jos bolji koncerat narednih godina! :twisted: :mrgreen:

Што ће рећи д аимаш већи Ај Кју од Бетовена, Бил Гејтса, Бенџамина Френклина, Бетовена, па чак и од, веровали или не, Долфа Лундгрена...

Ticeba, ko ti ovaj drugi Betoven? :lol:

Ja sam kratkovid. -1,75 na oba oka.

Ijao.. Isto... sve... :mrgreen:

Nixxx:
Што ће рећи д аимаш већи Ај Кју од Бетовена, Бил Гејтса, Бенџамина Френклина, Бетовена, па чак и од, веровали или не, Долфа Лундгрена...

Postoje dva Betovena?!

ShadowNinjaMan:
3.Da posisam svu pamet ovog sveta.

Dok čovektraži mudrost, dotle zasližuje naziv mudraca, a čim se uobrazi da je posrkao svu mudrost, odmah postaje budala. :arrow: F. M. A. Volter

u sushtini nemam nekih velikih zelja....lepo mi je ovako...
jedino bih zelela da proleti nekih 5 godina....da mogu da odlucujem sama,da sam zavrsila fax....i sve to tako tu.....

ostale dve ostavljam za neki drugi put :D

ps. moja dioptrija je -0,5 jel to znaci da je moj iq samo 50 :lol:

Ijao.. Isto... sve... :mrgreen:

Nijesam znala da ne vidis dobro-ono, ne vidjeh ti cvidze...Al dobro, postoje sociva.Zar je moguce da nam je svima ista dioptrija?:think::dontunderstand::mrgreen:

Postoje dva Betovena?!

:cool:

Ne nosim sočiva... još uvek... ali planiram da ih kupim kada stanem s rastom... jer kao sočiva umeju da iritiraju oko... još ako rastem... blabla... doktorica mi napričala neku teoriju... :confused:

A đozlici... hah, pa nemam nijednu sliku sa đozlucima... ne znam... uvek ih skinem... ne mislim da sam ružna sa njima ali ih skinem... da mi oči ispadnu veće... :dash:

Back