- Poruka
- 5.797
Ne razumes. Kratkovidi ljudi su inteligentni. Tako kazu.
Ja sam kratkovid. -1,75 na oba oka.
Onda ti je IQ 175.
Besmrtni su smrtni,a smrtni besmrtni, život ovih je smrt onih, a smrt onih je život ovih.
Heraklit je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumes. Kratkovidi ljudi su inteligentni. Tako kazu.
ma opooshteno, napravice oni jos bolji koncerat narednih godina!2.Da se probudim i da shvatim da je sad 1984,ili 1985,i da na koncertu skacem uz "Oci boje meda"![]()
Што ће рећи д аимаш већи Ај Кју од Бетовена, Бил Гејтса, Бенџамина Френклина, Бетовена, па чак и од, веровали или не, Долфа Лундгрена...
Nixxx:Што ће рећи д аимаш већи Ај Кју од Бетовена, Бил Гејтса, Бенџамина Френклина, Бетовена, па чак и од, веровали или не, Долфа Лундгрена...
ShadowNinjaMan:3.Da posisam svu pamet ovog sveta.
Ма то су браћа Бетовен... :р
Пазите, мени једино нису, на ноге, свирали Бетовен и Шопен, зато што сам био мали...
Ijao.. Isto... sve...
Nijesam znala da ne vidis dobro-ono, ne vidjeh ti cvidze...Al dobro, postoje sociva.Zar je moguce da nam je svima ista dioptrija?
Postoje dva Betovena?!
![]()
Ijao.. Isto... sve...![]()
Nijesam znala da ne vidis dobro-ono, ne vidjeh ti cvidze...Al dobro, postoje sociva.Zar je moguce da nam je svima ista dioptrija?
Postoje dva Betovena?!
![]()
Nebitno, znaci 3 zelje i kako bi glasile?
U startu da kazem-nema uvecavanja zelja tipa, trazo bih joj jos 100 zelja i tako to.
Nadam se da ovakva tema ne postoji vec.