Zlatna rezerva

Jednoj mojoj drugarici se vec duze vremena nabacuje jedan momak kojeg ona niti kulira niti prihvata za ozbiljno, nego ga drzi u neizvjesnosti. :roll: Tako je ja upitah nedavno: "Na cemu ste vas dvoje...?", a ona meni kaze: "On je meni bas bezveze, ali necu da ga iskuliram, sa njim cu da se zabavljam kad nikog drugog ne budem mogla da smuvam...On ce me uvijek cekati..." :roll::roll::roll:

Pitanje je: Da li uvijek imate negdje neku rezervu za "crne dane" i da li biste pristali da nekog cekate koliko god bilo potrebno, iako vas zavlaci? :think:

Nikad nisam imao nikakve rezerve. Ni zlatne a ni srebrne. :P Kada imam crne dane, uglavnom bežim od svih. Samoća mi tada najviše prija.

Kada je reč o čekanju, to zavisi od toga kako procenim tu osobu do koje mi je stalo odnosno sa kojom bih hteo da se zabavljam. :) To je najbolji odgovor koji mogu da dam. Suviše je kompleksno pitanje. Zavisi od mnogo činilaca. :mrgreen:

Inače, mislim da bi taj dečko trebao da pobegne od nje glavom bez obzira. Ne znam kako izgleda, ali pretpostavljam da je privlačna devojka. Mada, koliko god da je lepa, ne vredi joj. Loša je osoba i nikakva fizička lepota to ne može da promeni. Njoj fali ono najvažnije.

Ako bih jednom rečju morao da odredim šta joj fali mislim da bi pravi izraz bio saosećanje.

Jednoj mojoj drugarici se vec duze vremena nabacuje jedan momak kojeg ona niti kulira niti prihvata za ozbiljno, nego ga drzi u neizvjesnosti. :roll: Tako je ja upitah nedavno: "Na cemu ste vas dvoje...?", a ona meni kaze: "On je meni bas bezveze, ali necu da ga iskuliram, sa njim cu da se zabavljam kad nikog drugog ne budem mogla da smuvam...On ce me uvijek cekati..." :roll::roll::roll:

Pitanje je: Da li uvijek imate negdje neku rezervu za "crne dane" i da li biste pristali da nekog cekate koliko god bilo potrebno, iako vas zavlaci? :think:

tema je za srednjoškolce, niži razredi

pa da kazemo da skoro nikad nisam imala rezervu.. to skoro nikad znaci da postoji jedan decko sa kojim sam ranije bila u vezi i koji moze biti potencijalna rezerva.. zato sto ja znam da se ja njemu i dalje svidjam i da bi bio sa mnom u vezi... ono, druzimo se jer nam je bolje tako al ja njega sad da nazovem mogla bih da ga imam bez problema....

ali nikad ga necu smatrati kao rezervu jer sam rekla sebi da necu nikad vise sa njim biti u vezi niti bilo sta drugo...

ne volim da sam nekome rezerva i nikada to nisam bila...
kad mi se neko svidi ja mu to stavim do znanja, hoce-hoce, nece-ne mora... dovidjenja.. nisam onaj tip devojke koji juri za deckom...

Ja sam to viđo samo u filmovima. Vrati se sredovečni Džek Lemon u rodni grad, pa izvadi beležnicu iz srednje škole i krene da zove te ... rezerve...
A booboljičave gooze nisam vido u filmovima. Poradi retuširanja, valjda.

Ne i Ne :)

Moz da pokusa da me zavuce..al kad joj jednom zavucem najebala je

tema je za srednjoškolce, niži razredi
Eh, a ti mislis da su tvoje teme veoma zrele i odisu zivotnom mudroscu i iskustvom? :hahaha::hahaha::hahaha:
Drugi put nemoj da spemujes temu ako nemas odgovor, nego je preskoci ;)
a-ha...zato je ja tako lako kapiram...:per:
Lako me kapiras zato sto sam jednostavna osoba,a ne zbog nivoa obrazovanja...:) Budi siguran u to;)

A booboljičave gooze nisam vido u filmovima. Poradi retuširanja, valjda.
:hahaha1::hahaha1::hahaha1:
Kakve to veze ima s temom? :dontunderstand:

Ма паметна цура, да је среће да смо сви тако лепо паметни...

Која је боја тамнија од црне? Рецимо ТамЦрна.

Е па ја да сам био паметан као та твоја другарица не бих сад проживљавао ТамЦрне дане. Али ми опет није јасно откуд људима толике симпатије и резерве... ја не памтим када сам имао више од једне цуре да ми се свиђа...

Значи или ми се свиђа једна или ниједна... а онда кад ми се свиђа та једна је и то питање какве су ми шансе и у каквим смо односима... Што неко рече, имам проблем и са првом поставом, а камоли резерве... :)

aha kapiram,ti samo pratis sta se desava,ko kaci dupe,jel i plavi most pratis isto kad znas kakve su doskocice tamo...

nista ti ne kapiras, al nije ni vazno....:lol:
sto se...doskocica tice; zvuce bas bas...jeftino...otprilike ko sto izgledaju one tvoje kineske gatje...
a...cjenovnik je vise puta izlazio po dnevnim novinama...eto, tisak pratim :mrgreen:

Onaj ko ima rezervu vec je siguran da mu sadasnja veza nece drugo trajati... a kako da traje
nesto cemu nismo posveceni... To je vec igranje igrica, za cega ja nisam sposobna. Ne radim
drugima ono sto ne bih volela meni da rade.

Back