- Poruka
- 43.009
kolko istine ima u ovome!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre... nešto godina, vozimo se kroz grad i pored nas lepo žensko mlado čeljade u nekom besnom sjajnom četvorotočkašu. Ja onako, naivno pitam supruga: "Ne znam da li je sama zaradila ili joj je tata zaradio! Ako je ona, pitam se kako ovako mlada?", a on mi odgovori: "E mila moja, njena je zlatna!"Ne razumem
i šta si shvatila , de malo šire , eo ja sporohodan, pa i ja ne razum, objasni širePre... nešto godina, vozimo se kroz grad i pored nas lepo žensko mlado čeljade u nekom besnom sjajnom četvorotočkašu. Ja onako, naivno pitam supruga: "Ne znam da li je sama zaradila ili joj je tata zaradio! Ako je ona, pitam se kako ovako mlada?", a on mi odgovori: "E mila moja, njena je zlatna!"
Trebalo mi je malo vremena da shvatim
![]()
zna sta volis i to ti radii šta si shvatila , de malo šire , eo ja sporohodan, pa i ja ne razum, objasni šire![]()
![]()
Razumeš ti, razbiraš, veoma dobro.i šta si shvatila , de malo šire , eo ja sporohodan, pa i ja ne razum, objasni šire![]()
![]()
Ne razumem
ccc neš drugu da pomognešRazumeš ti, razbiraš, veoma dobro.![]()
Koje su pametnije?Неким женама је птичка од злата, па тиме придобију свог мушкарца,
а остале морају да кувају да би до срца мушкарца дошле преко његовог стомака.
evo frendica objasnila, ali tu je i onaj viczna sta volis i to ti radi![]()
obadve , i kod jedne i druge, je zlatnaKoje su pametnije?
Pametnije?Koje su pametnije?
Koje su pametnije?
ne,samo sam pitala.Не знам.
Има и паметних и глупих у обе категорије.
Ти би, чини ми се, да кажеш како је ова са чипком од злата паметнија јер је лакше дошла до циља.
А, можда је само природа обдарила добром генетиком.
What eva dude
What eva dude
AhaPre... nešto godina, vozimo se kroz grad i pored nas lepo žensko mlado čeljade u nekom besnom sjajnom četvorotočkašu. Ja onako, naivno pitam supruga: "Ne znam da li je sama zaradila ili joj je tata zaradio! Ako je ona, pitam se kako ovako mlada?", a on mi odgovori: "E mila moja, njena je zlatna!"
Trebalo mi je malo vremena da shvatim
![]()
AhaНеким женама је птичка од злата, па тиме придобију свог мушкарца,
а остале морају да кувају да би до срца мушкарца дошле преко његовог стомака.
Alter je to lepo objasnio.Aha
Misliš prometna?
I naplativa?