Zlatna koka?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.009
kolko istine ima u ovome!?

1734625746682.jpeg

Pre... nešto godina, vozimo se kroz grad i pored nas lepo žensko mlado čeljade u nekom besnom sjajnom četvorotočkašu. Ja onako, naivno pitam supruga: "Ne znam da li je sama zaradila ili joj je tata zaradio! Ako je ona, pitam se kako ovako mlada?", a on mi odgovori: "E mila moja, njena je zlatna!"
:dosadno::think: Trebalo mi je malo vremena da shvatim :kiki:

Pre... nešto godina, vozimo se kroz grad i pored nas lepo žensko mlado čeljade u nekom besnom sjajnom četvorotočkašu. Ja onako, naivno pitam supruga: "Ne znam da li je sama zaradila ili joj je tata zaradio! Ako je ona, pitam se kako ovako mlada?", a on mi odgovori: "E mila moja, njena je zlatna!"
i šta si shvatila , de malo šire , eo ja sporohodan, pa i ja ne razum, objasni šire :fdlan: :per:

Koje su pametnije?

Не знам.

Има и паметних и глупих у обе категорије.

Ти би, чини ми се, да кажеш како је ова са чипком од злата паметнија јер је лакше дошла до циља.

А, можда је само природа обдарила добром генетиком.

Не знам.

Има и паметних и глупих у обе категорије.

Ти би, чини ми се, да кажеш како је ова са чипком од злата паметнија јер је лакше дошла до циља.

А, можда је само природа обдарила добром генетиком.
ne,samo sam pitala.

Aha
Misliš prometna?
I naplativa?

Back