- Poruka
- 198.915
Dobro... ali kakve to veze ima sa ovim, više nego jasnim, slučajem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JAsno je da je prekršio zakon i pucao u čoveka na sred ulice. Da, to jese bio lopov koji ga je opljačkao, ali u momentu kad je pobegao iz radnje, ugroženost zlatara je prestala. Ili ti poznaješ neki drugi krivični zakon Srbije?
Priseban? Pa opasnost je prošla, o čemu pišeš?![]()
Neuspeli pokušaji.
Da, imao sam frčne situacije u autu. Da, udario me je jedan direktno u vrata. Da, jednom sam na ledu napravio skoro 360 stepeni sa autom. Jesam, ali sam izvukao pištolj i opasnost je prošla bez potrebe da u nekoga pucam. Ko ne ume da se kontroliše, uradi kao ovaj zlatar, tj. pređe dozvoljenu granicu i završi u zatvoru. Sve je jasno.
taj lopov je bežao sa pištoljem u jednoj ruci i kesom sa njegovim zlatom u drugoj ruci
da ga je vijao policajac, bilo bi isto kao i ovaj zlatar
vikao je stoj, stoj pucaću i na kraju je pucao
da li bi pucao i policajac , stvar lične procene, ali lopov je trčao po gradu sa pištoljem u ruci, zar ne?
- - - - - - - - - -
pištolj u ruci pa da je uperen u zemlju je ozbiljna stvar
Sve si ti u pravu, ali strah opravdava reakciju, strah koji je izazvao pljackas.
Da sam ga ja branio dobio bi medalju za hrabrost sto se suprotstavio naoruzanom pljackasu koji je ugrozio zivote ljudi.
Otkud znaš da je imao pištolj u ruci? Misliš da mu je tako bilo lakše da beži?
Da, policajac sme da tako reguje na ulici, to mu je posao. Zlatar nije obučen za takve situacije i država mu ne dozvoljava da uzme zakon u svoje ruke. Zbog toga je dobio zatvorsku kaznu.
- - - - - - - - - -
Strah nije opravdanje, niti sud zanima kao argument tako nešto neodređeno. Zamisli ti iz nekog razolga vikneš na mene na ulici i ja te iz straha iznabadam, od čega umreš. Eto, strah si ti izazavao.