- Poruka
- 21.131
A što smo mi klan? Baš me nerviraju... šta oće, da napišu 3 posta pa da upadnu u neku priču odmah - to ne može ni na pet sosaeti forumu, moraš da imaš 50 postova da bi krenuli uopšte da se dopisuju s tobom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što smo mi klan? Baš me nerviraju... šta oće, da napišu 3 posta pa da upadnu u neku priču odmah - to ne može ni na pet sosaeti forumu, moraš da imaš 50 postova da bi krenuli uopšte da se dopisuju s tobom
Vau.....vidi muški fajt u ženskom separeu.....
Za koga da navijam? Hm....![]()
Јесте клан.
Мене су овде прошле године почели да примећују тек кад сам лично упознао неке "кланашице"...
И то се редовно дешава с новим људима...
Колико ми је форумашица плакало на рамену због ваше неосетљивости и суровости.
Чича,
суштинска разлика између мене и тебе је у томе што ја тражим људе, а ти само жене...
А што се тиче мог СЖ, наравно да, ако имаш имало интелигенције, о њему нећеш говорити јер ме не познајеш. Што значи и да немаш довољно информација на основу којих би могао да судиш...
Толико од мене...
Чисто да се зна да си ти тај који покушава да пренесе расправу на лични ново уместо да лепо останемо на категоријама...
vid ovu oće navija doklen se ova dvoica tuču ko cigani neki.Vau.....vidi muški fajt u ženskom separeu.....
Za koga da navijam? Hm....![]()
Ko ona luda kalimero...
vid ovu oće navija doklen se ova dvoica tuču ko cigani neki.
brao ti ga.
jo edrijen
A sta tu Beki ima da se pazi?
Budi ono sto jesi, nema ljutnje, naci ces istomisljenike, i protivnike, sta je tu cudno?
Ja nisam spojila forum i RL, niti mislim da je to bitno za bilo sta........
Znam ljude koje vidjam u RL da prate desavanja ovde i da zbog toga imaju neke glupe pretpostavke u glavi.......
I sta s tim?
Nista
pojeo vuk magarca
Da smatram ovo za nesto ozbiljno ne bih se volko blamirala to je sigurno
Ocekujem reakciju...samo da kupim kokice...![]()
Imam ja...posluži se....
Spremila sam ih još kod prve runde Otacijanek......
...jesu sa sirom ili maslacem...?
![]()
Sa maslacem....u prvoj činiji....
U drugoj sa topingom od čokoJade.....![]()
Ti to meni namerno.......
Ако ниси приметила, ја сам мушкарац...
И нимало ми не смета што сте клан...
Не видим ништа лоше у кланашењу...
Ја се без проблема упознам с онима који су ми занимљиви...![]()
Ocekujem reakciju...samo da kupim kokice...![]()
vid ovu oće navija doklen se ova dvoica tuču ko cigani neki.
brao ti ga.
jo edrijen