zk klan or not klan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јесте клан.
Мене су овде прошле године почели да примећују тек кад сам лично упознао неке "кланашице"... ;)
И то се редовно дешава с новим људима...
Колико ми је форумашица плакало на рамену због ваше неосетљивости и суровости.

ma nemoj me hebati.
ja se s kojotom dopisujem od 2004. godine i nikad se nismo upoznali - etotako mi je najbolja forumaška drugaria, takođe se nikad nismo upoznale u rl.

Bilo je okupljanja i bila sam na njima, zato što se ne krijem iza pseudonima, znaju me - ja sam Maja, nisam Beki i... ajd da ti ne pričam baš ko je ko, ako si želela da to saznaš mogla si ako nisi mogla si da ostaneš na istom nivou, običnog dopisivanja i vozdra - odma klan, sekta nešto - niste bre normalni ljudi eto...

Primite se na forum pa vam je posle kad ne pazite šta radite đavo kriv :roll:

Ko ona luda kalimero...

Ако ниси приметила, ја сам мушкарац... ;)
И нимало ми не смета што сте клан...
Не видим ништа лоше у кланашењу...
Ја се без проблема упознам с онима који су ми занимљиви... :):):)

A sta tu Beki ima da se pazi?
Budi ono sto jesi, nema ljutnje, naci ces istomisljenike, i protivnike, sta je tu cudno?
Ja nisam spojila forum i RL, niti mislim da je to bitno za bilo sta........
Znam ljude koje vidjam u RL da prate desavanja ovde i da zbog toga imaju neke glupe pretpostavke u glavi.......
I sta s tim?
Nista
pojeo vuk magarca
Da smatram ovo za nesto ozbiljno ne bih se volko blamirala to je sigurno

Чича,
суштинска разлика између мене и тебе је у томе што ја тражим људе, а ти само жене...

А што се тиче мог СЖ, наравно да, ако имаш имало интелигенције, о њему нећеш говорити јер ме не познајеш. Што значи и да немаш довољно информација на основу којих би могао да судиш...
Толико од мене...
Чисто да се зна да си ти тај који покушава да пренесе расправу на лични ново уместо да лепо останемо на категоријама...

..."Šinko"...moraću da počMem da uznemiravam forumašice sexualnim porukama...čujem da je to u modi...:mrgreen:...čim ih upoznam...i da ne znam kad je dosta...(mislim na uznemiravanje...:mrgreen:)...toliko od mene o "poznanstvima i ličnom nivou istih...bez podkategorija"...
...o intelektu...naći ćemo prilike i za taj detaljčić...čim "pređemo ovo gradivo" ...:hahaha:

A sta tu Beki ima da se pazi?
Budi ono sto jesi, nema ljutnje, naci ces istomisljenike, i protivnike, sta je tu cudno?
Ja nisam spojila forum i RL, niti mislim da je to bitno za bilo sta........
Znam ljude koje vidjam u RL da prate desavanja ovde i da zbog toga imaju neke glupe pretpostavke u glavi.......
I sta s tim?
Nista
pojeo vuk magarca
Da smatram ovo za nesto ozbiljno ne bih se volko blamirala to je sigurno

Ma pusti ti to ljubav... čudne se stvari događaju :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back