Životni vek bio duži pre Biblijskog potopa,ili su to bili pojedinci?

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.469
Biblijska knjiga Postanka, odnosno 1. Mojsijeva, spominje sedmoricu muškaraca koji su živeli više od 900 godina, a rodili su se pre potopa koji se desio u vreme Noe. To su bili Adam, Šet, Enoš, Kenan, Jared, Metuzalem (Metušalah) i Noa (1. Mojsijeva 5:5-27; 9:29). Za neke od njih mnogi ljudi možda nikad nisu ni čuli, ali svi su oni bili pripadnici prvih deset generacija ljudske istorije. Metuzalem je poznat po tome što je živeo najduže od svih — čak 969 godina
U Bibliji se spominje još najmanje 25 osoba koje su živele duže nego što je to danas uobičajeno.
Da li je životni vek nekad bio duži,ili su to bili pojedinci,koji i danas postoje,u manjini neprimećeno?

Biblijska knjiga Postanka, odnosno 1. Mojsijeva, spominje sedmoricu muškaraca koji su živeli više od 900 godina, a rodili su se pre potopa koji se desio u vreme Noe. To su bili Adam, Šet, Enoš, Kenan, Jared, Metuzalem (Metušalah) i Noa (1. Mojsijeva 5:5-27; 9:29). Za neke od njih mnogi ljudi možda nikad nisu ni čuli, ali svi su oni bili pripadnici prvih deset generacija ljudske istorije. Metuzalem je poznat po tome što je živeo najduže od svih — čak 969 godina
U Bibliji se spominje još najmanje 25 osoba koje su živele duže nego što je to danas uobičajeno.
Da li je životni vek nekad bio duži,ili su to bili pojedinci,koji i danas postoje,u manjini neprimećeno?

A ti veruješ u knjigu laži zvana Biblija?

A ti veruješ u knjigu laži zvana Biblija?
Smatram je intrigantnom. Kod mene nema "verujem/ne verujem".
Kao pobornik zanimljivih priča,ova je intrigantna jer je zastupljena,čak je i vera napravljena. Stoga joj dajem tu težinu.
Naslovni post je bio copy/paste odnekud,naslov i zadnji red sa pitanjem je moj.
Smatram ako postoji neka osoba koja živi 900 godina,nije Bog niti sin tako nekoga,ali ima neke veze sa boljim genima,nego što današnji svet ima,i ako pominjemo nekog Boga,koji je u kontaktu sa tako nekim,to u stvari može da bude samo vanzemaljac,koji želi da bude u kontaktu sa svojim čovekom ili hibridom,mešavinom dve vrste,njega i nas.

Smatram je intrigantnom. Kod mene nema "verujem/ne verujem".
Kao pobornik zanimljivih priča,ova je intrigantna jer je zastupljena,čak je i vera napravljena. Stoga joj dajem tu težinu.
Naslovni post je bio copy/paste odnekud,naslov i zadnji red sa pitanjem je moj.
Smatram ako postoji neka osoba koja živi 900 godina,nije Bog niti sin tako nekoga,ali ima neke veze sa boljim genima,nego što današnji svet ima,i ako pominjemo nekog Boga,koji je u kontaktu sa tako nekim,to u stvari može da bude samo vanzemaljac,koji želi da bude u kontaktu sa svojim čovekom ili hibridom,mešavinom dve vrste,njega i nas.

Dobro je. Nisi verski fanatik i ja sam istražujem. Za mene važi ono ne veruj ni u šta proveravaj sve.

Može biti da su neki pojedinci postgili dug životni vek. Ja sam na putu da to realizujem . Imam 42 godine, a niko mo ne daje više dvadeset u najboljem slučaju dvadeset i pet godina. Pre deset godina podvrgao sam se jednom eksperimente i izgleda da deluje.

Count de Saint-Germain,navodno rodjen je 1600-ih,nikad nije vidjen da je jeo nešto,i uvek je nešto pio,nije rekao šta,navodno,veruje se da je to što je pio pomagalo mu da ostane mlad,uvek je bio oko 40 godina,imao je uvek pare,nikad se nije znalo njegovo poreklo,proputovao je svet i znao je pričati o pustolovinama,koje niko nije doživeo,bio je omiljen u eliti..1970 i neke pojavila se osoba koja je tvrdila da je ON Count de Saint-Germain,ali ta osoba možda je jurila samo slavu.
Dzeki Čen,neka kaže više o njemu.

Ako takvi postoje onda da. Izvoli sajt:

http://www.alexchiu.com/

Zvuči neverovatno, ali izgleda da stvarčica stvarno radi.
Da braćko sav je neverovatan
images

Chiu's personal life seems to be even more bizarre, if that is possible, than his inventions. He thinks Alicia Silverstone is his first love, and the pinnacle of human evolution in all things. Considering she won't return his calls, he has fallen in love with his second choice… his cat. He states in his bio, "If God wants me to choose between this guy (he has a picture of his cat) or a beautiful woman like Hilary Duff, I will dump the girl and be with my cat."[5] This has not stopped him from frequenting strip clubs, where falling in love with indifferent strippers that take his money seems to be a frequent topic of Chiu's rants. The supposed lack of strip clubs also factors into why he would prefer to be immortal rather than visit the afterlife, besides cemeteries being extremely gay.

He has claimed to be a multi-millionaire real estate investor during an interview, even though he looks like a disheveled homeless person squatting in an abandoned house.[6] Chiu also claims to have solved the world economic crisis using "debt cards", but the government won't pay royalties for his plan.[7]

He thinks communism (including Communist China) is the Antichrist.[8]

Also, he believes in everything the Torah says (while not being Jewish), and seems to think that everyone who doesn't believe in the Torah Prophecies will wear the Mark of the Beast the communists give everyone. The more one reads this ranting incoherent mess, the less sense Chiu makes.

Back