Zivotni prioriteti & co.

Poruka
15.196
Dodjem malopre u stan ono nemam nijednu kasiku cistu. :lol::roll:
Pa se setim da mi juce nova cimerka (koja ima 32 god, radi, znaci nije klinka) rece da nema escajg jer je to taaaaako cool :lol:
Btw, ima super tanjire, nisam joj bas zagledala ali vidim i serpe, danas je kuvala nesto , znaci ne jede van kuce, nego u stanu, ali eto nikada nema escejg, i da sobne papuce i to je cool (seticu se sta jos, znam da ima :think:)
A u kremama sigurno bar 150 e i u kozmetici za tusiranje i posle tusiranja (zauzela mi celu policu ali to je druga tema :lol:).
Da se ne lazemo, ja nemam mikser, tucak za meso i jos milion stvari u kuhinji. Pre bih kupila cipele nego mikser i to je tacno, ali escejg :eek:
Pogotovo sto to ima veze sa higijenom, ali 'ajde.
Tema nije o mojoj cimerki vec.. Kako pravite prioritete sa novcem i imate li ovakvih "nelogicnosti"? Postoji li nesto sto vam je neophodno u svakodnevnom zivotu,ali nemate jer je to cool? :lol:

:hvala:

Iako nije tema o cimerki, ne mogu da ne pitam nešto, pošto nisam razumela.
Ona nema escajg jer je to kul, ali koristi tvoj? :lol:

Sad tema - pa, moja drugarica je kao prvu stvar u samostalnom životu kupila dve čaše za šampanjac, umesto kreveta, posuđa, pegle, fena i bilo kakvog drugog praktičnog predmeta :lol:

A Što se mene tiče - baš ne znam, moram da razmislim, a po svemu sudeći ću da se smorim, jer baš nigde nisam pošteno iskoračila :roll:

nemam peglu :malav: imam aparat za kokice

Zlo i naopako:pop2:
Ne mogu sad reci sta mi je prioritet jer mi se dosta toga podrazumeva sto pola ljudi nema..ono za kucu sto se cesto upotrebljava stvarno ne treba zaliti i ne kupujem kod kineza..dovoljno jednom covek da se zaebe..a odes kod nekog aj sto nema nesto prakticno nego sto onda nema naviku za nekim meni normalnim svakodnevnim ritualima..sve u svemu mislim da vecina ima neke retard ogranicene prioritete

Sad tema - pa, moja drugarica je kao prvu stvar u samostalnom životu kupila dve čaše za šampanjac, umesto kreveta, posuđa, pegle, fena i bilo kakvog drugog praktičnog predmeta :lol:

A Što se mene tiče - baš ne znam, moram da razmislim, a po svemu sudeći ću da se smorim, jer baš nigde nisam pošteno iskoračila :roll:

Oui :lol:

case za sampanjac su bas znacaja deo pokucstva:)))
misim, ozbiljno..osim sto sam ja medju prvim stavrima kupila case za vino..
mrzim da pijem vino iz obicnih casa:)

Kako pravite prioritete sa novcem i imate li ovakvih "nelogicnosti"? Postoji li nesto sto vam je neophodno u svakodnevnom zivotu,ali nemate jer je to cool?

jedva da imam išta nosivo u ormaru. garderobu baš rijetko kupujem.
I to šta kupim, obično mi se ne dopada čim ga donesem kući. Mrzim radnje, mrzim prodavce, mrzim kada me uhode po radnji da li ću nešto maznuti, odmah gubim želju da kupim... mrzim loše materijale a visoke cijene- koliko god da mi se sviđa, ne mogu da ga uzmem... i onda kada treba da se sredim, mogu samo da plačem i da se pravim da je kul biti klošar: )

Back