- Poruka
- 62.443
Nesto mi pade na pamet, posto slusam sve ove zivotne price o tome kako je neko postao mnogo smireniji i naucio da bude ponizniji ako je uradio ili doziveo nesto strasno u zivotu, pa se sada kaje, cak iako nije direktno kriv za neki strasan dogadjaj....
Zeljko Obradovic je tamo u drugoj polovini 80-ih u saobracajki ubio coveka, robijao je zbog toga.
Zeljko Obradovic je jedna od najusiljenijih javnih licnosti na srpskom javnom prostoru. Peni, dere se, preti i psuje sudije, vice na konferencijama za stampu, psuje igrace kao divljak, misli da je Bog.
Je li njega to zivotno iskustvo nesto promenilo?
Da li je Vijetnamski sindrom 'Strasno kakve grozote sam video i doziveo, koliko ljudi je nastradalo u tom sranju
', ili je 'Jbte koliki sam srecnik sto sam izvukao svoju bulju iz tog grotla, fju...
'?
Zeljko Obradovic je tamo u drugoj polovini 80-ih u saobracajki ubio coveka, robijao je zbog toga.
Zeljko Obradovic je jedna od najusiljenijih javnih licnosti na srpskom javnom prostoru. Peni, dere se, preti i psuje sudije, vice na konferencijama za stampu, psuje igrace kao divljak, misli da je Bog.
Je li njega to zivotno iskustvo nesto promenilo?
Da li je Vijetnamski sindrom 'Strasno kakve grozote sam video i doziveo, koliko ljudi je nastradalo u tom sranju