ŽIVOTNA DRAMA GLUMCA Zoran Cvijanović ostao bez krova nad glavom

Obozavala sam "Sojku", tj. Zorana Cvijanovica u svim filmovima i ulogama pa cak i u serijalu "Mile protiv tranzicije". Ne mislim da je los, naprotiv, ispao je naivan. Tip je izrazito urban i "svoj" pa mi se izmedju ostalog, i zato svidja.

Zao mi je sto mu se to dogodilo, ali nek' je zdravlje i sve ce se vratiti na svoje mesto.

Јесте, зато се и учланио у ДС, тамо је све свој до својега...

Nisam znala da je (bio) u DS, ali svejedno, za dobre glumce ne znaci taj "politicki angazman".

I Bata je (bio) u SPS pa da li to moze da ponisti sve njegove uloge?

Све зависи колико се окористио од "ангажмана"... Али ето, све се враћа, све се плаћа, нема пакла, све дугове платиш овде..

Nisam znala da je (bio) u DS, ali svejedno, za dobre glumce ne znaci taj "politicki angazman".

I Bata je (bio) u SPS pa da li to moze da ponisti sve njegove uloge?

Jeste drug član DS-a i to takoreći udarnik , na svim im konvencijama i skupovima nije omašivao rame uz rame sa Tadićem, malim Đelićem čiji je bio i čak savetnik ( štagod se podrazumevalo pod tom izmišljenom kod nas titulom, u normalnom svetu ima sasvim drugu ulogu al' 'ajde ) i ponosio se time .

Pogledaj malo ako nađeš sve te sitkome iz " Mile protiv tranzicije" gde se toliko cinično i bezobzirno izrugivao ljudima, svima nama građanima , koji su bivali oštećeni, poniženi, obespravljeni , pootpuštani i poizbacivani i sa posla i iz stanova i možda malo i promeniš mišljenje o ovom cvetku .

p.s. off: hvala za preporuku, već u ponedeljak ću knjigu da uzmem iz biblioteke :)

Све зависи колико се окористио од "ангажмана"... Али ето, све се враћа, све се плаћа, нема пакла, све дугове платиш овде..

Pa o tome je i rec, sto je on i pre toga (ako je od 2000-te clan) imao svoju glumacku reputaciju, mislim, nije mu bilo potrebno da se uclani u stranku da bi se "dokazao", postao "poznat" i sl. kao sto jer damas slucaj a sve neki nepoznati.

Jeste drug član DS-a i to takoreći udarnik , na svim im konvencijama i skupovima nije omašivao rame uz rame sa Tadićem, malim Đelićem čiji je bio i čak savetnik ( štagod se podrazumevalo pod tom izmišljenom kod nas titulom, u normalnom svetu ima sasvim drugu ulogu al' 'ajde ) i ponosio se time .

Pogledaj malo ako nađeš sve te sitkome iz " Mile protiv tranzicije" gde se toliko cinično i bezobzirno izrugivao ljudima, svima nama građanima , koji su bivali oštećeni, poniženi, obespravljeni , pootpuštani i poizbacivani i sa posla i iz stanova i možda malo i promeniš mišljenje o ovom cvetku .

p.s. off: hvala za preporuku, već u ponedeljak ću knjigu da uzmem iz biblioteke :)

Moguce, samo kazem, on je vec tada bio oformljeni glumac, ali tacno je, ne znam sta ce glumcima (dobrim narocito) uopste politicki angazman. Primera radi i Milena Dravic i Dragan Nikolic su jedno vreme podrzavali DS (da li su bas bili clanovi ne znam), Mira Banjac takodje, ali ipak to nije moglo da baci senku na njihov dotadasnji kvalitet i uloge. Ali jeste, umetnik treba da se drzi umetnosti, a ne politike, mada je nazalost kultura kod nas odavno spala na niske grane pa se "potpomazu" sime i svacim.

P.S. Nema na cemu, bilo mi je zadovoljstvo. :)

Pa o tome je i rec, sto je on i pre toga (ako je od 2000-te clan) imao svoju glumacku reputaciju, mislim, nije mu bilo potrebno da se uclani u stranku da bi se "dokazao", postao "poznat" i sl. kao sto jer damas slucaj a sve neki nepoznati.

Сестро, од глумачке репутације може само да се животињари, данас сви глуме нешто тако да то није могло да му донесе лову. Зато се сви они и гурају близу ватре не би ли се огрејали, он, Воја Брајовић, Бранислав Лечић и да не набрајам..

Сестро, од глумачке репутације може само да се животињари, данас сви глуме нешто тако да то није могло да му донесе лову. Зато се сви они и гурају близу ватре не би ли се огрејали, он, Воја Брајовић, Бранислав Лечић и да не набрајам..

Danas da, ali nekad tako nije bilo. I to treba postovati (za one koji su tada stekli svoj glumacki identitet).

Meni je to njegovo lupetanj bilo odvratno upravo zbog toga sto si rekla. Ja to nisam videla kao komediju, nego kao tragediju. Oduvek mi je bilo odvartno kada se kod nas smeju ljudi muci u kojoj se nalaze, a niko ne rpeduzima nista konstruktivno. Pogledajte americke filmove i serije. Oni ulivaju ljjdima nadu da ce biti bolje. KOd nas se svi utrkuju, ko ce da napravi crnju sliku buducnosti.
To sto je bio clan DS-a nista ne znaci, jer bi takav ljigavac bio u SNS-u. Ta glupa i besmislena serija "Tranzicija" kako li se zvala je upravo dovela do ovog stanja sada, kada je glupiom narodu dovljno da se kaze jedna rec o patriotizmu i da glasa za najvce izdajice u srpskoj istoriji Tomu i Vucica.
I drugim ljudima su se desavale takve stvariu, pa nisu kukali po medijima.

Po tudjim ledjima i 100 batina nije puno, ali i njegova ledja primise udarac i on zakuka. Ionako je koristio ,,veze i poznanstva" prilikom tog zajednickog biznisa, kako doslo i tako otislo. Cvijanovic nije bio u realnom biznisu gde ti stvarno treba rad, talenat, pamet, trpljenje, gubljenje zivaca i mnoge druge stvari

Po tudjim ledjima i 100 batina nije puno, ali i njegova ledja primise udarac i on zakuka. Ionako je koristio ,,veze i poznanstva" prilikom tog zajednickog biznisa, kako doslo i tako otislo. Cvijanovic nije bio u realnom biznisu gde ti stvarno treba rad, talenat, pamet, trpljenje, gubljenje zivaca i mnoge druge stvari

Tačno i umesto što se slini nad njegovom hudom sudbinom prevarenog prevaranta , izmanipulisanog manipulanta , da je iole države i zakona , sad bi tužilaštvo zasukalo rukave pa češljanje po tim nameštenim mu tenderima , maznutim donacijama , a pre svega priupitati i onog mu ortaka upravnika pozorišta " Boško Buha", Mandića s kojim pravom ga natakari na budžetsku sisu kao pomoć nevoljniku , je l' mu to pozorište dedovina s kojom on raspolaže kako mu se ćefne i namešta poslove kome mu se ćefne da se ni sa kim ne konsultuje , šta misli o otvorenom mu nepotizmu bez ikakve zadrške da se još time i hvali u javnosti?

Ako mu je do pomaganja zašto nije izvadio svoj buđelar pa nek' dotira i finansira koga hoće nego to radi iz mog ?

Džukele neopevane, a kako rade tako im se i vraća i neka...zakukavali su mnogi pre ovoga ali je on pravio fazone na njihov račun pa nek sada on malo kuka i treba da kuka.

Dok su ljudi skakali sa višespratnica i besili se o drveće zbog te iste tranzicije Mile se zayebavao , pa eto Mile tranzicija i tebe sustiže.

Што би ми га било жао више него на стотине хиљада других људи који су живели од свога рада, па постали такође жртве такозване "транзиције"?

А, поготово... ко с ђаволом тикве сади...

Да ли ти је жао жртава такозване "Транзиције"?

Да ли ти је жао жртава такозване "Транзиције"?

Ma, meni je zao mene. Dosla sam ovde u Srbiju, a nailazim na neradnike i zatucane osobe. Ne mozes naci normalnog decka, koji je bogat, a da nije time opterecen. I isticanje na svakom koraku. Bogata sam i ja, pa se ne hvalim. I ja vozim djipa, a vozim i Pezoa ne znam koji brok 206 ili 307 ne znam ni sama, vazno je da vozi i to na plin, pa ljudi ovde kazu: "Kako ti bogata na plin?" Pa, mozda imam ekolosku svest. Plin manje zagadjuje. Ljudi ovde misle da cim imas para treba ih trositi nemilice, kao da to raste posle kise.

Ma, meni je zao mene. Dosla sam ovde u Srbiju, a nailazim na neradnike i zatucane osobe. Ne mozes naci normalnog decka, koji je bogat, a da nije time opterecen. I isticanje na svakom koraku. Bogata sam i ja, pa se ne hvalim. I ja vozim djipa, a vozim i Pezoa ne znam koji brok 206 ili 307 ne znam ni sama, vazno je da vozi i to na plin, pa ljudi ovde kazu: "Kako ti bogata na plin?" Pa, mozda imam ekolosku svest. Plin manje zagadjuje. Ljudi ovde misle da cim imas para treba ih trositi nemilice, kao da to raste posle kise.

:D

Pogledajte :

http://www.krstarica.com/reklamiranje/

:hvala:

:bye:

Ja imam veliki nemački auto, i vozim iskuljučivo na benzin, ali to je zbog toga što sam šmeker. Ovi što voze na plin il' dizel... pa neka ih, mora i to neko. Imam i nekoliko stanova i nisam opterećen. Ako si dovoljno vrela za jedan moderan život u luksuzu, samo se javi. Ali prvo fotografija, jer mi šmekeri ne volimo gabore. Hvala na razumevanju.

daleko da mi je milo bilo cija muka...

ali, obratiti paznju da je u tom biznisu zoran otvarao noga vrata u to vreme tranzicije... dobijali su zbog toga basnoslovne kredite koje bi obican smrtnik mogao da sanja... to se zove "sredjivanje" a u prevodu muljaza na prijateljskoj osnovi ili popularnosti...

jebat ga tako je... ma koliko sojka io bio kao umetnik...

e sad to oko prevare, to je privatan odnos izdju ljudi i ***** izda... uvek bilo i bice... koliko je toga na zalost danas... ljudisu dotakli dno odavno, misli drustvo u globalu... retki su dobri primeri ali Bogu fala ima ih...
to sta je ovaj njemu obecao.... zoran je punoletna osoba , koja sama stavlja potpis na razna dokumenta, stoga... zakonski? ne vidim tu izlaz sudom, osim ako i u ovom slucaju popularnost ne odigra ulogu...to jeste za osudu, samo sto je to tesko dokazivo...

zajebano

Колико их је тек без крова над главом а нису познато име у јавности. Већ бедна сиротиња жртва слобиног, дос и овог сада напредног режима. За њих нико не чује сем мачке што се врзмају по контејнерима. Туга.

Back