Zivotinjsko carstvo

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Elem, zasto kad zelimo nekoga da uvredimo nazivamo ih imenima zivotinja?

npr. muskarac je svinja, medved...konj, a konj je jedna bas lepa i plemenita zivotinja
zgodna zena je riba ili macka, losa zena kucka...a pas je odan i veran, macka samoziva i lukava...riba bezlicna :think:

Gde je tu ljudska logika?

npr. muskarac je svinja, medved...konj, a konj je jedna bas lepa i plemenita zivotinja
zgodna zena je riba ili macka, losa zena kucka...a pas je odan i veran, macka samoziva i lukava...riba bezlicna :think:

Slažem se posebno za konja i psa.
Dodao bih i mačku, koja zna da bude izuzetno
privržena gazdi, npr moja.
samo meni dozvoljava da je uhvatim i mazim.

Ima logike u svimu... svinja je prljava i halapljiva (mada je najpametnija od domaćih životinja), medo je debeo i trapav... mace su slatke, a riba, šta misliš što žene zovu ribama? :)

Zbog vagine ;)

- - - - - - - - - -

U mom kraju poređenje "k'o konj" može biti za sve... može biti glup k'o konj, a isto pametan k'o konj...

- - - - - - - - - -

Ženka psa (kuja, kučka) je promiskuitetna :)

ok :lol:

i nije kucka toliko promiskuitetna koliko psi idu u coporu za njom, balave, dahcu i kolju se medju sobom, iako bi ih se ona najradje resila jer joj uzasno idu na zivce...i na kraju ipak ona se ne pari sa svima njima :malav:

ok :lol:

i nije kucka toliko promiskuitetna koliko psi idu u coporu za njom, balave, dahcu i kolju se medju sobom, iako bi ih se ona najradje resila jer joj uzasno idu na zivce...i na kraju ipak ona se ne pari sa svima njima :malav:

Ja sam gledao pseći grupnjak na ulici svega mi... tj gangbeng jedne keruše... malo se pari s jednim, malo s drugim, malo s trećim... života mi :)

- - - - - - - - - -

kako god da je, bolje da nam se nisi pohvalio:rotf:
:rotf:

Ja sam gledao pseći grupnjak na ulici svega mi... tj gangbeng jedne keruše... malo se pari s jednim, malo s drugim, malo s trećim... života mi :)

izvini, a koliko si ti dugo to posmatrao?

msm kad se pare nakon cina se zalepe, pa dok se odlepe treba proci skoro pola sata....sto implicira da si dosta dugo voajerisao :lol:

a ako si video samo kako naskacu jedan za drugim tu nista nije bilo :malav:

izvini, a koliko si ti dugo to posmatrao?

msm kad se pare nakon cina se zalepe, pa dok se odlepe treba proci skoro pola sata....sto implicira da si dosta dugo voajerisao :lol:

a ako si video samo kako naskacu jedan za drugim tu nista nije bilo :malav:
Stvarno ne lažem... sjedio sa drugaricom u autu i čekao nekoga... nismo mogli da vjerujemo... u glas smo rekli: koja *****! :)

- - - - - - - - - -

nakon zeca i magarca bice da te je ta za pastuva slagala :rotf:

ne razumiješ se u životinje :)

Zečevi se samo jebbedu, a magarac ima ogroman... tako da je to sve komplementarno :)

Back