Zivotinje

samnom je do skoro zhiveo jedan mali mish.....prokopao je rupu u zidu,i kad chuje mene kako sviram gitaru on pochne da se shetka po stanu.....bash je bio sladak mali.....al nisam ga video duzhe vreme.....

jao kako je sladak....taj sa reklame.........:mrgreen:
jedna moja drugarica je imala slichnog......

ja nemam nikakvog kucjnog ljubimca....poshto zhivim u stanu....:(........
ali imala sam jedno kuche, skroz malecno....i slatko.....bilo je kod mene samo nedelju dana......
posle smo ga odneli kod babe&dede.......

nesto posle mog rodjenja, stric je setao i video neku gomilu dece kako vriste, smeju se skupljeni oko necega...prisao je i video krvavo mace, oni su ga mucili...mace jos nije ni progledalo...on ga je uzeo i odneo kod veterinara, a onda je to mace ostalo sa nama...stric je 5 godina psole toga otisao u austriju i meni ostavio Milicu....ona je bila moja miljenica, uginula je kada sam ja imala 12 godina, i ostavila jednog deMbelog smotanka Mikija....on je sada na placu, vise lici na prase, nego na macora, mis moze da seta ispred njega, i on nece da reaguje....on LEZI i pije mleko...ko god da mu pridje, izvrne se, sve 4 u vis i cka da ga neko mazi :D. on je na svet dosao '98, u isto vreme kada sam dobila kucu...posto su odmalena bili zajedno, mnogo su se voleli...kao na onim slikama, macor miki i kuca Dzesika (citala sam bliznakinje iz slatke doline tada), spavaju sa ispreplitanim sapicama kada je zima....Dzesika je uginula '99, i ostao mi je samo miki...onda sam 2002, za 12. rodjendan dobila papagaja Kikija od nemanje, koji mi je tada bio najbolji drug..posle sam ja kupila papagaja za nju (Kiki je zensko, ali sam "joj" se "obracala" kao muskoj "osobi"), Mokija (tada mi se svidjao jedan Moki).....odleteli su, baka ih je pustila kada ja nisam bila tu...

Miki je sada mator, ofucao se nekako, a retko i odem na plac......a i za Desikom sam mnogo plakala, jer sam je mnogo volela...bice mi lakse kad Miki ugine, ako i ne provodim mnogo vremena sa njim...

mnogo volim ivotinje, apsolutno sve zivotinje osim jedne vrste, a to su ljudi.....ako razdvojim ljude i zivotinje, mogu slobodno reci da mnooooogo vise volim zivotinje od ljudi....mnogo sam osetljiva za zivotinje..i cenim ih vise od ljudi
smatram da su vrednije i bolje...zivotinja ce ubiti zbog hrane, ali nece ubiti da bi okacila neciju glavu na zid ili krzno oko vrata....i krenuce na neku zivotinju, a nece da puca sa sigune udaljenosti

Imala sam pre par godina kornjace i hrcka,ali odkad su uginuli,nisam vise nista drzala. A trenutno bih najvise volela da imam kucu kao sto je onaj u reklami za neku garnijer kremu... :D

naancy90:
kao na onim slikama, macor miki i kuca Dzesika (citala sam bliznakinje iz slatke doline tada), spavaju sa ispreplitanim sapicama kada je zima....

zivotinja ce ubiti zbog hrane, ali nece ubiti da bi okacila neciju glavu na zid ili krzno oko vrata....i krenuce na neku zivotinju, a nece da puca sa sigune udaljenosti

Jaaaaaawwww :-D Swatko :-D

A za ovo drugo se apsolutno slažem ;)

Ја имам неког кера... тврде да је лабрадор, али ја се не разумем у те ствари... иначе скоро смо га набавили и није ме нешто много волео бежао је стално од мене... сад сваки пут трчимо по дворишту, он скаче на мене... страшан кер...
А иначе од животиња баш не волим мачке... а ове остале волим да видим, али не и да их имам... оно... смара ме то стално храњење, мисли о њима шта ћеш кад негде кренеш и бла бла бла...

imala sam mini zoo vrt - 4 kornjache,tri akvarijuma po 30ak ribica,4 autralijske zebe (jednog muzjaka i 3 zenke),dva zeca,dva kanarinca...Pola sam podijelila,pola uginulo..Sad nemam nishta..:? :D

shushu:
imam psa suzy, rasa beagle, obozavam je, imam je vishe od 6 godina... inache volim zivotinje
Tvoj dzukac je jedno od najlepsih stvorenja na svetu.. sve bih dao za beagla! :(
Inace, imam prokletu kornjacu za koju svi misle da je iz Tamisa izasla jer je toliko narasla da jedva staje u akvarijum (80l)..To nije zivotinja to je cudoviste! Uz to idu nekoliko ribica koje kornjaca s vremena na vreme prezalogaji.. Cekam da svi skupa pocrkaju da ih skinem sa grbace ali ne da mi se... :evil:

JUa obozavam macke,kucice,papagaje...ma swe zivotinje...Posto mi je uginuo extra papagaj,mama kupila drugog..On redovno leti po kuci i meni se posrao na glavu,sa govancetom sa isla kroz fceo grad...Onda sam saznala da ga je pojela macka u kuci...Jbg...Ali ma;lio mi je i drago...Zbog govanceta...Imam kucu koja se zove luna,swa je rundava i swatka...Majke mi looda je 1000%!!!

Ja imam kuche i mache. U stvari kuche je vishe mator pas, al' dobro. Imala sam ribice i uginule su posle nedelju dana, imala sam kornjache i kameleona koga je moj tata doneo iz Libije, ali je pobegao... :( A da...imala sam kad sam bila mala i beloushke ali na kratko...

Back