Životinje u kući

morski covik

Iskusan
Banovan
Poruka
6.426
Da li biste ušli u vezu s osobom koja voli držati kućne ljubimce u kućnom prostoru, mislim na mačke ,pse, guštere. Ja sam nekad imao psa i bilo je tu svega, posebno dlaka, mačke u kući ne mogu smislit. Ne bi živio s nekim ko bi uvjetovao životinjske cimere.

Ne, ne u kući...
Posebno ne psi krupnijih rasa.
Maltretiranje i za ukućane, i za životinju.

Pas je biće prostora, obogaljuješ ga sputavanjem.
Dvorište....ograđeno dvorište je zakon !

slažem se, doduše ja bi nekakvog kratkodlakog psa možda i istrpio ali mačkeeeeeeeeeeeee, ne u ludilu. vidim ih kako šetaju po namještaju, kuhinji, ližu sve i svašta, ne smiš ništa ostavit otvoreno. ma okupacija

Da li biste ušli u vezu s osobom koja voli držati kućne ljubimce u kućnom prostoru, mislim na mačke ,pse, guštere. Ja sam nekad imao psa i bilo je tu svega, posebno dlaka, mačke u kući ne mogu smislit. Ne bi živio s nekim ko bi uvjetovao životinjske cimere.
Ne da ne bih "usla", nego ne bih sa takvim ni mogla da zivim.

Ja inace ( ali mi je jasno da ima raznih spodoba u ljudskom svetu) prezirem ljude koji mrze zivotinje tako da ja ne bih mogla da zivim zajedno
sa bilo kojim covekom koji ne voli zivotinje.

Nalaze se mrzitelji i ljubitelji, problem je samo sto zaborave sa svojih 25 godina da pitaju izabranicu svog srca kako stvari stoje
sa zivotnjom u kuci.

Ne da ne bih "usla", nego ne bih sa takvim ni mogla da zivim.

Ja inace ( ali mi je jasno da ima raznih spodoba u ljudskom svetu) prezirem ljude koji mrze zivotinje tako da ja ne bih mogla da zivim zajedno
sa bilo kojim covekom koji ne voli zivotinje.

Nalaze se mrzitelji i ljubitelji, problem je samo sto zaborave sa svojih 25 godina da pitaju izabranicu svog srca kako stvari stoje
sa zivotnjom u kuci.

ja ne mogu zamislit da krešem ženu a na noćnom ormariću sjedi mačka i prede ili pas sjedi kraj kreveta i gleda , čak se i misli bi li se pridružio u zabavi

slažem se, doduše ja bi nekakvog kratkodlakog psa možda i istrpio ali mačkeeeeeeeeeeeee, ne u ludilu. vidim ih kako šetaju po namještaju, kuhinji, ližu sve i svašta, ne smiš ništa ostavit otvoreno. ma okupacija

Nisi bio u Moskvi.

U pekarama na stalažama sa hlebom leže.
Prodavci ih ne diraju, a kupci se ne bune...
Ali, Rusi neguju kult pasa i mačaka.
U 12-milionskom gradu nema porodice bez njih.
Vikendom i na praznik, kada je lepo vreme, to je revija pasa....
Imaju posebnu pijacu na kojopj se isključivo prodaju kućni ljubimci !

ne bi mi smetalo..al mi je zao za neke zivotinje sa se drze u kuci...tipa po meni pticice ne treba da zive u kavezu...

- - - - - - - - - -

ja ne mogu zamislit da krešem ženu a na noćnom ormariću sjedi mačka i prede ili pas sjedi kraj kreveta i gleda , čak se i misli bi li se pridružio u zabavi

a jeste sad ce da pusti zivotinju u sobu dok sekresete...
de se uozbilji...
jedino ako vas lozi da vas posmatra neko:zper::rotf:

- - - - - - - - - -

Zivotinje ne.
Mada vidjam mnoge, kada dete zakmeci, ne prodje ni mesec dana, evo je : Wee wee mesavina chiuvave, dziudzicu i toshibe kako ostavlja kaku svuda po stanu i skace po stolu sa ruckom.

ono pas se istrenira dakaki gde treba,kao i maca,cak i zec brzo nauci...

- - - - - - - - - -

Nisi bio u Moskvi.

U pekarama na stalažama sa hlebom leže.
Prodavci ih ne diraju, a kupci se ne bune...
Ali, Rusi neguju kult pasa i mačaka.
U 12-milionskom gradu nema porodice bez njih.
Vikendom i na praznik, kada je lepo vreme, to je revija pasa....
Imaju posebnu pijacu na kojopj se isključivo prodaju kućni ljubimci !

e basda bi stoji pored hlebapa da vadim dlake neka hvala:lol:

Sto bi trenairao jadne kucice da trpe i kake i piske na odredjenim tackama u prostoru. Stres za zivotinju. To samo sujetan i bezosecajan covek moze da izmisli. Istreniraj mecku da igra da ti sluzi kao ornament za zabavu.

ne bi mi smetalo..al mi je zao za neke zivotinje sa se drze u kuci...tipa po meni pticice ne treba da zive u kavezu...

- - - - - - - - - -

a jeste sad ce da pusti zivotinju u sobu dok sekresete...
de se uozbilji...
jedino ako vas lozi da vas posmatra neko:zper::rotf:

- - - - - - - - - -

ono pas se istrenira dakaki gde treba,kao i maca,cak i zec brzo nauci...

- - - - - - - - - -

e basda bi stoji pored hlebapa da vadim dlake neka hvala:lol:

Naročito zimi.
Ušuškaju se između dva hleba, a on vruć .....
Nigde na svetu nisu mažene i pažene kao u Moskvi !

Sto bi trenairao jadne kucice da trpe i kake i piske na odredjenim tackama u prostoru. Stres za zivotinju. To samo sujetan i bezosecajan covek moze da izmisli. Istreniraj mecku da igra da ti sluzi kao ornament za zabavu.
nevezano sad sta ja mislim o drzanju zivotinja al
brate macka i zec su ciste zivuljke koje brzo skontaju kako i gde nije to mucenje neko...
a kera valjda vodis napolje...

- - - - - - - - - -

Mogao bih, ali zatvoren prostor za psa je robija, tako da bi po tom pitanju morao osvijestiti eventualnu partnericu ... macke su bolji izbor za kucu ili stan.

ja bi volela da imam neku kucicu sa dvoristem gde ce macka tako povremeno da dodje da se mazi samnom a kad hoce da luta gde hoce:)mada moze to i sa stanovima u prizemlju da se odradi..
i isto bi volela da imam pticice koje tako povremeno slete na prozor da ih hranim i mazim i odu kad hoce..
:))

Mozda su prolem ovi nekakvi nocni ormarici:zcepanje:
Pazi, macka sedi na ormanchetu i kao kontrolie sekss izmedju tebe i tvoje voljene?
Ovakvih glupsti nema ni u filmovima. Macku boli pcka kako ti yebes svoju voljenu dragu.

Imam životinje u kući. Kao što više nikad ne bih ušla u vezu sa čovekom koji je vernik, tako bih preskočila čoveka koji se ježi dlaka... nekako su to prevelike razlike u svakodnevnom smislu da bi se premostile.

- - - - - - - - - -

Mogao bih, ali zatvoren prostor za psa je robija, tako da bi po tom pitanju morao osvijestiti eventualnu partnericu ... macke su bolji izbor za kucu ili stan.

Stan je veći pakao za mačku nego za psa. Pas se ukoliko je udomitelj odgovoran izvodi više puta na dan i to u duže šetnje... generalno sam ja imala praksu duga šetnja ujutru, dve kraće u toku dana i šetnja od dva, tri sata uveče... ti psi posle nisu mogli da se pomere niti su imali želju bilo šta drugo da rade osim da se maze i spavaju. Doduše ja imam dosta slobodnog vremena, nemaju svi taj luksuz.

Meni to prvo smrdlja u stanu. Sta god da je. I jeste razvlaci dlake svuda. Mnogi ljudi imaju probleme sa disanjem od toga. A i preskocio bih devojku koja insistira na tome. Time zahteva da se i ja obavezujem na to. Zasto bih ... Boli me uvo za tvog zeca, macku kuce ili sta vec. Da zivim negde u divljini pa da mi treba pas da cuva kucu, pa ga i hranim, ima svoj prostor moze da trckara okolo, ***** sta god mu se cefne ok. Ali ovako nesto da ga vezujem.. Cim ti njemu stavljas ogrlicu, ogranicavas prostor kretanja, svakodnevnice, nesto nije u redu sa tom osobom.

20160312_205252-1.jpg

Back