Ljudi vole da misle da pripadaju najvernijim vrstama na svetu. Međutim, kada je reč o istinskoj posvećenosti, ljubavi, pa čak i vernosti koja prirodno dolazi sa njima, neke životinje su daleko ispred čoveka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najveca zabluda koju su sami ljudi stvorili.Ljudi vole da misle da pripadaju najvernijim vrstama na svetu. Međutim, kada je reč o istinskoj posvećenosti, ljubavi, pa čak i vernosti koja prirodno dolazi sa njima, neke životinje su daleko ispred čoveka.
Slobodno ih dodaj...tema i jeste kao kolo jedan povede a ostali se zaigrajuNajveca zabluda koju su sami ljudi stvorili.
Tema ti je odlicna, samo nastavi
A pingvini?
Crni lešinari poznati su i po tome što napadaju druge pripadnike svoje vrste koji imaju „ljubavne afere“.
Divan primer...Dabrovi
Svega oko 3% vrsta sisara je društveno monogamno, ali dabrovi mogu da nam pokažu kako se to radi. Nakon parenja, ovi glodari posvećuju jednako onoliko vremena negovanju svojih romantičnih odnosa koliko i izgradnji svojih brana i skloništa. Mužjaci i ženke zajedno odgajaju svoje mlade i ostaju zajedno dok jedan partner ne umre. Odani dabrovi povremeno flertuju sa strane, ali to nije dovoljno da rasture porodicu.
Pogledajte prilog 1039862
Kako su lepi!ŽdralI dok ljudi imaju pjesme i poeziju, ždralovi imaju 'skladni zov' kojim svoju vezu objavljuju svijetu. To zvuči tako da ženka ždrala dvaput zaredom 'vrisne', a on ponavlja za njom
![]()
Izvor 24sata.hr
I dok ljudi pisu poeziju za pare Žralovi ju besplatno izvode.![]()
Lep sam i ja pa me niko ne vidi.Kako su lepi!
Giboni
Par vreme provodi uvek zajedno – češkajući se međusobno ili viseći na drveću.
Zar i on? Fenomenalno....
Morski konjic
Puno prije nego mužjaci počnu nositi bebe u vrećicama na trbuhu, započinju s flertom tako da isprepliću repove i kruže jedan oko drugoga. Ženke morskih konjica znaju biti ljubomorne i braniti svog muškarca od drugih cura.
![]()
Izvor 24sata.hr
Bas si me rastuzio...a u sustini velelep dokaz ljubavi...Moja majka nije htela da ide da spava u drugu sobu dok je otac tesko bolestan, otpusten i otpisan iz bolnice kao umiruci pacijent lezao u njihovom krevetu.
Tri nedelje je spavala zajedno sa njim i drzala ga za ruku sve do njegovog poslednjeg daha. Umrla je za njim posle tri meseca.
Dok sam ziv to ne mogu zaboraviti.
Znao sam samo za pingvine, a na ovo drugu sam naisao.Zar i on? Fenomenalno....
Predivno sto si podelio sa namaZnao sam samo za pingvine, a na ovo drugu sam naisao.