ZIVOT

Podlosti razne svetom haraju
dusu mi moju truju
I zamaraju

Ljudska zloba u vazduhu leti
Bez upozorenja
Samo sleti

Nespremna za razne gadosti
Nestaje i ono malo
Moje radosti

Ali ne dam da mi dusu truju
I po mom zivotu
Lako pljuju

Ne dam da me dotakne zlo i bes
I da u dusi mojoj
Zavlada urnebes

Podlosti razne svetom haraju
A tvoje me reci od svega
Odmaraju

Naucicu i ja da spremna budem
I ignorisem lako
Zlobne ljude

Zamislicu zivot kao jednu cesmu
odvrnucu ga lagano
kao pesmu

e042676d6bbbc2c75e15e65ra4.jpg

Prelepo Gago,jedna od tvojih boljih pesama...ali draga-zli jezici nisu zasluzni da budu tema nekih tvojih razmisljanja.
I cestitam ti draga na tvom 300. tekstu u blogu...:zag::super::heart:

d9a7359e8eb7cc9bddbb153.gif

zeljena;bt55193:
Prelepo Gago,jedna od tvojih boljih pesama...ali draga-zli jezici nisu zasluzni da budu tema nekih tvojih razmisljanja.
I cestitam ti draga na tvom 300. tekstu u blogu...:zag::super::heart:

d9a7359e8eb7cc9bddbb153.gif
Jooj draga moja...pa zaista?! Ovo je 300 blog? Hvala ti puno mila moja prijateljice :hvala:
Obozavam te, to znas?:heart:
I u pravu si...niko nije zasluzan moje suze...:ok:
Osmeh na lice, ljubav u srce i idemo dalje...:D Hiljadu poljubaca za tebe...:cmok2::cmok2::cmok2:...................

Znaš da volim da propratim komentar sa nekom dobrom muzikom ,ili da citiram nekog od velikih mislilaca :).
Da ne izneverim tradiciju,ova tvoja pesma me je asocirala i na jedno i na drugo .
Psi laju a karavane prolaze,Gago ;)
,a drugo ,život je čudna priča,bio i ostaje :)

REVELIN;bt55199:
Znaš da volim da propratim komentar sa nekom dobrom muzikom ,ili da citiram nekog od velikih mislilaca :).
Da ne izneverim tradiciju,ova tvoja pesma me je asocirala i na jedno i na drugo .
Psi laju a karavane prolaze,Gago ;)
,a drugo ,život je čudna priča,bio i ostaje :)

Draga Rev...Hvala ti mnogo na recima podrske i na svim divnim porukama koje su mi stizale od tebe od samog pocetka mog gostovanja na ovom forumu. Bila si mi i ostala verna svo ovo vreme kao sto sam i ja pokusala da ostanem tebi. Nadam se da sam uspela jer bih bila veoma tuzna da nisam. Prva ruka prijateljstva je bila tvoja! To se ne zaboravlja draga...bar ja to necu nikada zaboraviti!:heart:
Prijatelj za mene uvek ostaje prijatelj...ti to znas?:ok:
Hvala ti i na pesmi, odgovara mojoj...Ljubim te...:cmok2::cmok2:

Hvala ti od srca !!! :heart::hvala:
Iskreno pružena ruka otvorenog dlana,na kojem se uvek nadje ono što se u duši valja tog trena,nekad manje ili više prijatno,ali uvek otvoreno,iskreno i dobronamerno.
Volim držati otvorene dlanove,jer stisnuta ruka ništa ne prima .:)
Moje su primile mnogo !! :hvala::heart::zag:

REVELIN;bt55210:
Iskreno pružena ruka otvorenog dlana,na kojem se uvek nadje ono što se u duši valja tog trena,nekad manje ili više prijatno,ali uvek otvoreno,iskreno i dobronamerno.
Rev,imas srece sto meni nisi prva pruzila ruku,jer ja tu ruku pruzenu jos uvek nisam vratila,a i necu nikada...:cmok::heart:

REVELIN;bt55210:
Znam Rev...ti si jedna otvorena, iskrena dusa kakvih je malo na ovom svetu...:ok:

,,Ako budete cinili dobro, cinicete ga za sebe, ako budete cinili zlo, cinicete ga sebi."- :ok::zag::cmok2:

Back