Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to megaloman kao ti ne moze da pojmi u svoju glavicuШта је ово?
Пољски тоалет?
to megaloman kao ti ne moze da pojmi u svoju glavicu
tu zive skromni ljudi slobodni pod nebomКолико овде има квадрата?
Ко живи ту?
Шта се налази у овој вили за дванаест особа?
Jel jos vazi zabrana okupljanja?NOVO OKUPLJANJE 18.10.20 ( nedelja sledeca)
POZIVAMO SVE CLANOVE KOJI MOGU ZELE I HOCE DA SE DRUZE UPOZNAJU DRUGE CLANOVE I NAUCE NESTO LEPO I KORISNO
DA JE SLEDECI SASTANAK ZA GRADOVE SABAC I BEOGRAD U VLADIMIRCIMA.
PLAN OKUPLJANJA:
- sastanak kod Milana u Vladimircima u 10.00
- odlazak i setnja sumom
RADIONICA 1
opletanje prucem drvenog plota
RADIONICA 2
pravljenje i pecenje domaceg hleba i lepinja u prirodnoj peci na drva
PS : ponesite nesto od hrane ko sta moze i koliko moze.Ako.mozete nabavite neki domaci kajmak koji ce lepo ici uz sveze vruce lepinje.
Za sada ce doci 2 auta iz Beograda.Koliko slobodnih mesta ce u njima biti kontaktirajte Milicu za vise detalja.
Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je na ruskoj televiziji da se srušio Novi svetski poredak, tvrdeći da se svet sada suočava sa najnovijim trzajima u smrt elitističkog režima.Jel jos vazi zabrana okupljanja?
Pa ovo se već desilo izgleda prošle godine.NOVO OKUPLJANJE 18.10.20 ( nedelja sledeca)
Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je na ruskoj televiziji da se srušio Novi svetski poredak, tvrdeći da se svet sada suočava sa najnovijim trzajima u smrt elitističkog režima.
Putin je poručio ruskom kanalu NTV da pokušaji stvaranja novog globalističkog svetskog poretka nisu uspeli zbog buđenja ljudi širom sveta koji su shvatili podmukle istine o planovima elite.
na zalost milosevic nije na ovoj slici jer je on bio prvi na udaru kad je zver bila najaca
![]()
Ne videh datum, a i pitah jel zabrana jos vazi jer vidim da pozivas ljude na okupljanje.Pa ovo se već desilo izgleda prošle godine.
Što si me citirao,ne pozivam ja nikog.Ne videh datum, a i pitah jel zabrana jos vazi jer vidim da pozivas ljude na okupljanje.
Zato sto JA nisam lepo procitao ...Što si me citirao,ne pozivam ja nikog.
Daj link za ovu izjavu...Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je na ruskoj televiziji da se srušio Novi svetski poredak, tvrdeći da se svet sada suočava sa najnovijim trzajima u smrt elitističkog režima.
Putin je poručio ruskom kanalu NTV da pokušaji stvaranja novog globalističkog svetskog poretka nisu uspeli zbog buđenja ljudi širom sveta koji su shvatili podmukle istine o planovima elite.
na zalost milosevic nije na ovoj slici jer je on bio prvi na udaru kad je zver bila najaca
![]()