Život u eri sportskih velikana

Meliot

Elita
Poruka
24.591
Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Lebron Džejms, Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer su samo od nekih sportista koji ispisuju istoriju sporta u svojim disciplinama. Kakav je osećaj biti savremenik takvih sportskih veličina i uživati u njihovim bravurama? Za mene je osećaj fenomenalan, a vama?

Poslednja izmena:
osećaj je super, ali ponekad izaziva i ono, ah što nisam bio tamo kada je Lav Jašin branio, kada je Sterling Most vozio i td., ili kada je Jovica Paliković sa svojim Reno 8 girdini žario i palio u reliju
svako vreme ima svoje junake i savremenike
Pa jeste, ali ove sportiste koje sam nabrojao zaista su među najboljima u svojim disciplinama svih vremena. O tome se radi.

Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Lebron Džejms, Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer su samo od nekih sportista koji ispisuju istoriju sporta u svojim disciplinama. Kakav je osećaj biti savremenik takvih sportskih veličina i uživati u njihovim bravurama? Za mene je osećaj fenomenalan, a vama?
u svetu gde su velikani djokovic, mesi, nadal, ronaldo..........i ostali cirkuski akteri.............a ne njutn, ajnstajn, kiri, tesla, fleming.........taj svet je zreo za promenu.

Back