shinanai
Zainteresovan član
- Poruka
- 168
mene bi zanimalo kakav bi uticaj imala planeta "zemlja", ako bi na primer živeli na marsu ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje misljenja da planeta Zemlja (pise se velikim pocetnim slovom) vec sad ima svoj uticaj, tako sto vlada znakom Bika. Posto su znaci i planete od iste "materije" sacinjeni, mozes pretpostaviti kakav bi to uticaj bio.shinanai:mene bi zanimalo kakav bi uticaj imala planeta "zemlja", ako bi na primer živeli na marsu ...
Naravno da je ozbiljno mislila, sto bi ga inace postavljala. Nije ona prva koja razmislja u tom pravcu.DjuraMornar:Astral ,pa ne mislis valjda da je ozbiljno mislila?? Pitanje je bilo hipoteticko....
Ja sam citav, al ti mi nisi jasan. Mislim, sta ces ti ovde na astrologiji, gubis vreme, a i spamujes bezveze. Idi lepo u neku dusevnu bolnicu, pa ispuni simboliku u potpunosti.Fixa:ja ti lepo kazem da je decko puko![]()
Prvo kazes da si mislila teorijski (tj. hipoteticki), a sad kazes kako to nije tako nemoguce. Kad se odlucis, javi se pa da diskutujemo.shinanai:kao drugo, život na marsu nije više tako nemogućna stvar, kao što neki sa manjim opštim znanjem možda misle.i nemoj da diskutuješ o tome sa nekim, ko se bavi kao prvo astro-fizikom, kao drugo quantnom fizikom i mehanikom, a kao treće astronomijom, m'kay?
Tako su te ucili, ali da li je realno - pitam te ja. Moj licni stav je da je to samo dobar izgovor da se izvuku pare iz dzepova poreskih obveznika. Ako mislis suprotno, reci mi kako misle da rese pomenute probleme, ima li bilo kakvih pomaka u tom pravcu? Ja recimo uopste ne vidim poentu odlaska na Mars (cak i da je moguce), kad ni Zemlju nismo u stanju da sacuvamo.shinanai:ja znam toliko o uslovima na marsu i terra-forming-u, da je i suvišno objašnjavati TEBI koliko zapravo moguće da se mi u roku od jedne generacije nastanimo na marsu, M'KEY???![]()
Astral-Blade:Prvo kazes da si mislila teorijski (tj. hipoteticki), a sad kazes kako to nije tako nemoguce. Kad se odlucis, javi se pa da diskutujemo.
Tako su te ucili, ali da li je realno - pitam te ja. Moj licni stav je da je to samo dobar izgovor da se izvuku pare iz dzepova poreskih obveznika. Ako mislis suprotno, reci mi kako misle da rese pomenute probleme, ima li bilo kakvih pomaka u tom pravcu? Ja recimo uopste ne vidim poentu odlaska na Mars (cak i da je moguce), kad ni Zemlju nismo u stanju da sacuvamo.
Ovaj forum ce uskoro poceti da pliva u fekalijama, slusajuci tvoja lupetanja i bajno izrazavanje. Odakle si ti izasao? Verovatno iz septicke jame, posto ti samo to tece iz usta. Glupom je nemoguce dokazati da je glup, sto rece Dusko Radovic.Fixa:ja ne verujem koji si ti retard, znaci ti si toliko piglu lik da pocinje da mi se sere od tvojih posotova; ono kao IQ ti je negde oko trojke?
mislila je teorijski u pravcu kada bi ziveli tamo u nekoj daljoj buducnosti, teorijski - kakav bi zemlja uticaj imala. onda na sve to, dodaje, informaciju tebi koji ocigledno nisi upucen ni malo u vezi te teme, al bitno da kenjas o tome sve u 16 i opet se vodis svojim dubokim osecajima i licnim stavovima; dakle informaciju kako to vise nije nemoguce. NASA, uopste sve space agencije uveliko razvijaju projekat kolonizacije marsa i svi problemi su realno reshivi. do 2017. godine, NASA je dala rok za kolonizaciju meseca. naravno, te prve kolonije bitje u funkciji nauke, istrazivanja itd...a, obican svet ce morati jos da ceka.
decko, mogao bi da poradis malo na opstem obrazovanju, pre nesto sto se upustas u ovakve teme; a vec sam ti rekao i ranije, svoje duboke osecaje ostavi za kafu sa komsinicama.
Astral-Blade:Ovaj forum ce uskoro poceti da pliva u fekalijama, slusajuci tvoja lupetanja i bajno izrazavanje.
Brale, ne da lupetas nego nista drugo i neradis. A tek da falsifikujes, to ti je omiljeno (sta ces 12. polje radi svoje). "Duboki osecaji" su tvoj resor, a ja sam rekao duboka svest sto u prevodu znaci 100% siguran u nesto. Znam da si iskompleksiran i frustriran, ali sta si se bre zakacio za mene. Idi kod psihijatra, pa se leci. Ja ti drugacije ne mogu pomoci.Fixa:ovaj forum odavno pliva u tvojim sranjima (pardon "dubokim osecajima"), kao i sranjima debila poput tebe. ja apsolutno nisam izlupetao nista, mozda sam omasio tvoj IQ, ajde nek bude da je oko cetvorke; sve sto sam rekao na ovu i na onu temu, je realnost decko, sve se zna - a znao bi i ti, da si se potrudio da procitas neku knjigu, naucni casopis, pogledao neki (zvanicni) sajt. ali ne, tebi je lakse da se proseravas i da se vodis svojim dubokim osecajima i licnim stavovima, umesto da se informises o cinjenicama i stanju stvari. zato si retard, zato mi je bajan recnik, jer se uzjebem od takvih likova kao sto si ti.
Astral-Blade:Brale, ne da lupetas nego nista drugo i neradis. A tek da falsifikujes, to ti je omiljeno (sta ces 12. polje radi svoje). "Duboki osecaji" su tvoj resor, a ja sam rekao duboka svest sto u prevodu znaci 100% siguran u nesto. Znam da si iskompleksiran i frustriran, ali sta si se bre zakacio za mene. Idi kod psihijatra, pa se leci. Ja ti drugacije ne mogu pomoci.
Druskane, nisam ti ja kriv sto imas krizu identiteta i sopstvene svesti, pa ti smeta moja samouverenost. Ono sto ja sad znam, ti ces saznati u sledecem zivotu (mozda). Inace, ja mogu ovako do besvesti, a mogu i da prekinem - po zelji. Ali ono sto ce sigurno ostati zapisano je tvoj primitivizam sa naznakama ludila.Fixa:ja lupetam? ne, brate - mislim da sam prvi lik u tvom zivotu koji ti ukaziuje da si retard, sto naravno u svakom coveku stvara osecaj neprijatnosti, pa te donekle razumem; ali cenim da si izleciv ratard i da mozes da se promenis ako budesh hteo, tu sam da ti pomognem.
duboki osecaji/svest, u ovom kontekstu potpuno nebitno. mozak ti je prilicno primitivan, na jako losh nacin razmisljas. ne mozes ti, kada su ovakve stvari u pitanju, da se vodis dubokoj svesti. adje plasticno to da ti objasnim: ranije, svi su bili duboko svesni da je zemlja centar univerzuma...da nisu postojali NORMALNI ljudi, mi bi i danas bili duboko svesni da smo centar univerzuma; a da ti ne pricam da ni struju ne bi imali i ostale stvari.
a sto sam ze zakacio za tebe? pa...zato sto si ti jedan klasican DEZINFORMATOR, a takvi likovi me mnogo uzjebu. i ovo je samo pocetak, tek cu da se zakcim za tebe, i ima da ti visim nad kicmom dokle god si ovde i dokle god tako samouvereno siris dezinformacije. tek ces ti da vidis moje 12. polje![]()