Život, jedan jedini.

King 7:
Mnogi umovi smisljaju svasta jer mnogi umovi primaju ono sto im je drago, ne verujte svakom koji tvrdi svasta pogotovo ako je dusa u pitanju. Dusa je jednom data i neunistiva je, telo imamo i ono nije vecno, propada. Imamo telesnu smrt koja je svima sudjena ali ne smemo dozvoliti smrt duse. Kada se prica o reinkarnacijama i ostalim smehotresnim gluparijama onda to ne izaziva burne reakcije jer je ta laz stvorena po meri sveta koji se tesi nekakvom reciklazom dusevnom pri tom ne mareci za stvarnu sudbinu posle telesne smrti. Na tu smrt smo vec jednom osudjeni, na drugu ne smemo dozvoliti jer posle nje nema povratka. Ponavljam: nema prelaska duse posle smrti u drugo telo nego samo vaskrsenje ili vecna smrt.
Ovo si odlično rekao, samo mi nije jasno zašto ova rečenica nije i tebi jasna?
Ili bih ovaj post mogao i ovako da počnem: hvala na savetu odličan je, i zato ti i ne verujem ovo što pišeš svašta o duši.

Don't_call_me_baby:
Procitajte PARALELNI SVET, pisao je Benedikt. Pa ko hoce neka veruje,ko nece ne mora.
Ja sam procitala, i verujem u reinkarnaciju, citala sam jos dosta knjiga. Jedan autor lepo kaze u uvodu:,,Ja vam ne mogu sopstiti nikakvu duhovnu istinu koju vi duboko u sebi vec ne poznajete.Sve sto mogu da ucinim jeste da vas podsetim na ono sto ste zaboravili".I stvarno,dok citam to kao da mi je poznato i osecam kako mi je mnogo blisko..oseca se prava istina...

Meni je nekako teško u sve to da poverujem. Jedino mi je prihvatljivo verovanje u neku egzistenciju posle ovog života, jer u suprotnom ne vidim svrhu ovozemaljskog postojanja...

Ali opet - življenje mi je nezamislivo bez materijalnog, bez tela, bez čula dodira... Nezamislivo i nepotpuno...

Postojanje visih dimenzija je nesto obicnim ljudima nedostupno,ne zato sto im se ne pruza mogucnost, vec je to pravo njihovog izbora;neko ce verovati,zeleti i ostvariti spoznaju koja ce mu pruziti mogucnost uzimanja zivota u svoje ruke,ali na pravi nacin;neko pak nece verovati i ostace u svom ogranicenom prostoru smatrajuci da je to jedini izbor koji ima,takodje verujuci da donosi odluke po svojoj zelji...
U tim visim ravnima osecaji i mogucnosti su daleko potpuniji nego u fizickoj dimenziji gde vlada samo nekoliko uobicajenih cula...ko je imao direktnu spoznaju i iskustvo zna o cemu govorim...osnovni osecaji,ali i moci na tim dimenzijama su isti oni kojima je Kreator stvarao-osecaji ljubavi i seksualnosti ali naravno za ova cula podignuti na N-ti stepen
Svaka informacija o prethodnim zivotima je kodirana i dostupna onima koji pre svega zele doci do njih-ko zeli taj ce naci puta i nacina.Kodovi se mogu reprogramirati.
A sto se tice "secanja" na prosle zivote-sta mislis koliko je ljudi na ovoj planeti spremno da se suoci sa takvim informacijama,da li verujes da je planeta dovoljno zrela za
taj nivo spoznaje?To je ipak za pojedine ljude,tragaoce istine ili nosioce istine kroz vekove...
Seti se :
"Ko trazi-taj ce naci", "Ko kuca-otvorice mu se"...

bacaj to dalje od sebe...
na forumu galaksije nema zdravog mozga koliko i crnog ispod nokta....
nisam ni citao, niti cu, ono je skupina debila koji ne znaju nista drugo nego da laprdaju...

Da te ja pitam nešto: kome ti pre veruješ i kod koga bi pre otišao da imaju isti učinak
-kod doktora sa diplomom
-kod alternativca
jako je bitno i obrazloži zašto, ovo je biti ili ne biti :hahaha:
Ima ljudi koji cene slobodu i kreativnost, individualnost ima i onih koji se stavljaju u službu zakona,interesa onih koji vladaju..
i što je najvažnije pošto ti misliš da si slobodan ti si onda i najviše prevaren
Zato i sistem postoji, neki brane klasičnu religiju,medicinu,demokratiju nesvesni da rade za one koji vladaju svetom a ima opet ima i onih koji se vrate i kažu nam da ne brinemo, da je ceo život samo igra
A mi ubijemo te dobre likove i pustimo demone da slobodno divljaju :(

Back