ZIVOT JE LEP - ONOLIKO KOLIKO MI TO ZELIMO DA VIDIMO !

Svima nama se ponekada desi,da kada su vremenski uslovi vrlo teski i tmurni,da
zapadnemo u lose raspolozenje.Vrlo cesto,to lose raspolozenje,pogresno se naziva
depresijom.Depresija,pogotovu ako je teze prirode,pretstavlja dosta ozbiljno psihicko
oboljenje,koje se moze leciti,u odredjenoj medicinskoj ustanovi,za tu vrstu oboljenja.

Stanje,kada dolazimo u jednu fazu neraspolozenja,ne predstavlja nikakvo bolesno
stanje.To je stanje,izazvano,bilo naglim promenama vremenske situacije,ili pak
nekim licnim ili porodicnim problemom,koji je obuhvatio nase trenutno psihicko stanje.

U savakom slucaju,bez obzira koji je razlog,naseg neraspolozenja,nikako se ne treba
usamljivati i fokusirati na nastali problem.Kada je covek sam,a pogotovu nocu,svaki
"problemcic" iz svakodnevnog zivota,dobija mnogo vecu i neopravdanu dimenziju.

Dakle,ono sto je najbolje uraditi,kada zapadnete u lose raspolozenje,to je sledece;
Naci sebi drustvo,i ako je ikako moguce,otici u prirodu.Otvoreni prostori sa prirodnim
zelenilom,sa suncem obasjanim prostorima,najefikasnije otklanja sva stanja tuge
i bola.

Biti u prirodi,uzivati u carima sunca,zelenog drveca,lepoti raznolikog cveca,slusati
pesmu ptica......svi bolovi ovoga sveta,i sve tuge,nestace za uvek.:heart::heart::heart:

Hvala Lorde !...blog forum , živnuo je... fajtanje vodom pomaže...dobro je što si odmah prihvatio inicijativu...ajde nađi još par tema , pa baci kosku da se retorički glođemo....ko zna zašto je to dobro , kad uključimo sivu masu...ako ničemu ne služi u okolnom svetu , onda bar nama obezbeđuje zdravlje...kažu da kod onih kod koji siva masa non stop dela , zdravlje je pouzdanije !

Pozdrav !

...posle ću da se pozbavim ovom temom : ŽIVOT je LEP ! ....zaista , zanemim od njegove lepote u meni oko mene - u kosmosu !

....dobro doco , a znaš li ti kolika lova treba da se ode u prirodu , a !?...evo sad recimo , ja sam metereo pata , kiša sonji , ka u vreme trule jeseni , pritislo me da puknem...i sad kako da skočim tamo gde je sunce - nekih par iljada kilometara...avionom...pa teško za leb integralni da na maknem moje rođene pare , od ove vlasti i zelenaških bankara - ne pretekne za kartu do Kovina , a ti ni pet nišest : sunce , drvoredi , planinski svež vazduh doziran borovinom....pa ti mene zekiš....
...a te medicinske ustanove , određene , gde bela košulja ima rukave bez kraja a kopča se na leđa , i one su nedostupne golji - koji igra na dozvoljeni minus i reprogramiranje duga . pa i to košta....
....mislim da je najbolje da čovek ima u ovim danima špajz , obložen sunđerom , bar cirka 15cm....ne mora da bude belo opšiven - kao bela soba u specijalkama...može i SMB ili čuvena miš boja...pa lepo kad ga ćapi kriza , da se samoizoluje ....tu može sve po spisku , svima ...može da bije zidove , ne boli...da bude agresivan...da bude tih...može sta oće - ali da bude aktivan non stop.....kako se ono kaže da se izludi i oslobodi negativne energije...posle toga lečke da kljokne u san - i biće kao nov...brat bratu može da podnese nove poraze , poreze i maltretiranja - cirka dve nedelje...posle se ciklus ponavlja....
...to je kombinovana hićina socijologija sa ciganskom sirotinjskom psihologijom...ali pomaže k'o kosmo disk !

Back