Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma naravno da u vaznim prelomnim stvarima nema puj pike ne vazi,najcesce bas zato sto vise ne mozemo da vratimo potez jer posledice istog ne zavise od nas123loncar;bt144347:..da , kad je reč o knjigama ..ali kad je reč o izuzetnim životnim opasnostima , one se ne predupređuju sa puj pike ne važi --- vraćam život nešto u nazad ( nekoliko stranica izbacam iz životne knjige ) , pa počinjem to poglavlje na drugačiji način .... toga valjda nema ... ma izgleda da ja volim strašno život - ili iza toga krijem kukavičluk ...ko zna ?
zbunjena74;bt145716:mozda je bolje biti i kukavica nego biti hrabar na tudju stetu![]()
zbunjena74;bt145716:jedan moj davni bivsi(a uostalom svi su moji bivsi davni bivsi) je verovao u reinakarnaciju,valjda radi utehe smatrao ad ako bi recimo umrli istovremeno onda bi se i rodili na istom mestu u isto vreme pod drugacijim okolnostima,ali nema toga,ja cvrsto verujem da toga nema,jer bi po meni postojanje reionkarnacije obesmislilo vaznost zivota,vise ne bilo vazno bilo sta sto cinimo jer ionako to mozemo da ispravimo u sledecem zivotu
Tol;bt144340:Ne mislim da je za poljubac potrebna odluka...