život danas i u budućnosti

eeeeeeeeeee Bože, stvarno se čovek može zapitati kakvo je ovo vreme danas u kojem živimo...... vreme u kojem su deca od 15 godina "ribe" i "dobre cure" itd.... u koje nema pravih prijatelja, sve je iz interesa, a oni koji te okružuju i nazivaju se "dobrim prijateljima" tu su samo iz interesa zovu te kad im nešto treba da se uradi neka mala usluga i slično............ a meni se to sada gadi užasno........... sve je to odvratno..... pitanje je, a kakvo će moje dete tek da bude........ rjetki su normalni momci i devojke koje možeš upoiznati i sresti......pre 4 dana čula sam ispovjest jedne cure od 22 godine, upoznala je "dobrog" momka bila u vezi sa njim, uživali su i desilo se nešto što se uvek desi........ ostala je trudna (a on joj obećavao brak i sve...) kad ono nešto još gore on je oženjen i ime dete, a ona je to saznala u 5 mesecu trudnoće i šta ostala je sama bez igde ikoga.... roditelje nema, umrli su - mladi, a baka i deda koji su je odgajali takođe su umrli..... a on je skot ostavio je i nju i dete koje je ni krivo ni dužno........... i sad da li postoji iskrenih ljudi i prijatelja NE, alo ih ima oni su jako retki........ i najbolje je da svako uzme svoj život i živi ga...........

Back