- Poruka
- 199.127
Juče sam platio za malo više od jednog časa u garaži 165 din. To jeste cena života u velikom gradu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plate su u većini iste, jer je reč o državnim preduzećima. Najveći broj zaposlenih je i dalje tako raspoređen. Plata jednog lekara, pravnika ili sekretarice su iste bez oez obzira da li radi u Beogradu ili Boru.
Nije valika navala u Beograd zbag stanovnika tog grada, već onih koji dolaze sa strane. I nije problem u normalnoj migraciji, već u pomenutoj navali i napuštanju svojih sredina. Tu ostaju oni manje prodorni koji ne mogu da urede svoju sredinu. Ne svi, ali većina.
Meni je udaljenost od stana do posla malo preko 10 km u jednom pravcu. Mesečni trošak za to mi je oko 100 €.
Juče sam platio za malo više od jednog časa u garaži 165 din. To jeste cena života u velikom gradu.
Pa vozi bajs, kao svaki normalan Evropljanin Refke![]()
Kupi bicikl, prodaj kola i rešen problem.
Dobri srpski inzinjeri im nisu napravili grad koji ima biciklisticke staze
Toliko su dobri, pametni i sposobni
Shvatis kolika si seljacina tek kada se nadjes u Minhenu, tamo imaju posebne semofore samo za bicikle![]()
Da, 10 km je toliko mnogo za bajs, stvarnobajsem 10-ak km u jednom pravcu, pa uzbrdo... zanimljivo bi bilo da dođem na posao skroz mokar. Ono, jes' da imamo tuševe, ali jedino da krenem dosta ranije na posao. Samo kako onda da stignem na obaveze koje imam nakon posla...
Naravno da imamo biciklističke staze, samo izgleda da se neki od vas dugo nisu vozili bajsevima, osim rekreativno. Neki od nas moraju i do klijenata, poslom i van grada ili zemlje. Teško bi to išlo na bajsu.![]()
Da, 10 km je toliko mnogo za bajs, stvarno![]()
Da, 10 km je toliko mnogo za bajs, stvarno
- - - - - - - - - -
Pazi kada se tacno vidi da si SrbinOno, bajs mi je jadan...
Nemate biciklisticke staze, imate ih samo na NBG-u i Adi Ciganliji. Treba inzinjeri da vam naprave staze i po centralnim opstinama. Ja i ne znam zasto to nisu pravili na vreme, koji pajseri.
bajsem 10-ak km u jednom pravcu, pa uzbrdo... zanimljivo bi bilo da dođem na posao skroz mokar. Ono, jes' da imamo tuševe, ali jedino da krenem dosta ranije na posao. Samo kako onda da stignem na obaveze koje imam nakon posla...
- - - - - - - - - -
Verujem da znaš za neki model sa tri sedišta, koji može da pređe 10 km za manje od pola časa?
Tramvaj, autobus? Šta bre kukaš stlno, jesi li siromašan pa ti mnogo 165 dinara?
SrbinHajde ti malo obidji Holandije i Nemacke da vidis sta je tamo bajs. Dobro, u Rimu vise voze one skutere koji su jadni za srpske uslove
Refke, Refke, vidi se da si dodjos u BG-u.![]()