Živela Srbija!

Ne damo vam Srbiju!

Unistili ste i okupirali sve institucije u drzavi, unisteli ste i trunku demokratije u Srbiji, napravili od drzave autokratiju i vasu licnu prciju.

Svakodnevno pretite, ucenjujete i reketirate gradjane Srbije. Ubijate gradjane Srbije.

Ali Srbija ce pobediti vas, bandu okupatora i ostalih mafijasa.

Ne damo vam Srbiju, bando!

Srbija ce pobediti!

Zivela Srbija!

Dole peta kolona!

Ne damo vam Srbiju!

Unistili ste i okupirali sve institucije u drzavi, unisteli ste i trunku demokratije u Srbiji, napravili od drzave autokratiju i vasu licnu prciju.

Svakodnevno pretite, ucenjujete i reketirate gradjane Srbije. Ubijate gradjane Srbije.

Srbija ce pobediti!

Zivela Srbija!
Nažalost Srbi baš nisu poznati kao ljubitelji demokratije. Voleo bih da grešim.

Ne damo vam Srbiju!

Srbija ce pobediti!

Zivela Srbija!
Takav sam isti i ja,kad se probudim u nedelju ujutro,a subota veče bila bez seksualnih aktivnosti.
Nekad budem i gori pa opsujem majku i Putinu,i Trampu i globalnom zagrevanju

Hvala,ali samo pogoršavaš situaciju
Onda ti ne preostaje ništa drugo do
OIP (1).jpg

ne znam zašto opet vrištiš, ali đaci i studenti u velikom broju marširaju sa pravoslavnim motivima, pevaju pesme o Svetom Savi, o Kosovu i Metohiji, i za monarhiju su. niko više neojugoslovenske parazite neće. svoje kozarsko kolo možete zaplesati sa svojom braćom u kumrovcu. vaša zemlja je poslata na deponiju istorije 1991. godine

vaša Srbija sigurno nije, kmeru

ne znam zašto opet vrištiš, ali đaci i studenti u velikom broju marširaju sa pravoslavnim motivima, pevaju pesme o Svetom Savi, o Kosovu i Metohiji, i za monarhiju su. niko više neojugoslovenske parazite neće. svoje kozarsko kolo možete zaplesati sa svojom braćom u kumrovcu. vaša zemlja je poslata na deponiju istorije 1991. godine

vaša Srbija sigurno nije, kmeru
Raspravi ti to na sledecem sastanku kod vas u Sluzbi.

Ne damo vam Srbiju udbasi!

Zivela Srbija!

Back