Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi,ja se plasim,jer ja sam malo pre polomio toplomer,i onda je pukao prednji deo,ja sam pokupio,i ubo sam se,moja majka je pokupila svu zivu,ja sam prao i prao taj prst koji sam ubo, i sad se plasim da ce nesto da se desi i surfujem po netu i stvarno sam uplasen!
kazite mi brzo da ce se nesto desiti!
E ljudi ajd ovako:Naravno da ti neće biti ništa.Ukoliko si uspela da ukloniš živo mehanički-maramicom nemaš razloga za brigu.Nemaš razloga za brigu čak i ako je nešto žive ostalo jer zamisli koliko je niska konc. Hg u zatvorenoj prostoriji zapremine npr. 64m3.Smešna konc. zar ne tako da nema potrebe za brigom čak iako je nisi potpuno(a najverovatnije nisi) uklonila.Ne intoksicira se tek tako lako.Potrebno je izvesno vreme izlaganju para žive (ukoliko se radi o niskim konc.) pa da dođe do toksikoloških efekata.Postovani,
I ja sam takodje imala tu nesrecu da razbijem toplomer.Otresajuci ga..desilo mi se da slucajno odlomim vrh tomlomera...Odmah sam prepoznala da se rani o zivi. 30-tak kapljica zive (jedva vidljive golim okom, velicine zrna polena) rasulo se na parket.Zatim sam otvorila prozor,i u roku od 30 min. pazljivo ih uklonila papirnom maramicom,a onda jos jednom prebrisala maramicom,ali mokrom, nista nije ostalo...Sljedeceg dana sam boravila na cistom vazduhu...Od tog dogadjaja proslo je 3 dana i nemam nikakvih simptoma trovanja...Imam li razloga za brigu?
P.S Molim Vas, odgovorite...
Hvala unapred!!!![]()