Ziva legenda

a koga to pa branim?
Zar svako ne govori iz licnog iskustva? A kad me bas vuces za jezik ti vec danas sisama mozes da tuches kornere, a ja sestro mila ne muvam mladje da bi ih samo gledao ili lizao. :lol:

jes zulja me tvoj jezik pa ne mogu da sedim miran :lol:
kad govorim o sisama govorim o sisama zrele zene koje ne prkose zakonu zemljine teze ko dupe prosecne brazilke...a klinka nisi iako bi volela da ti vuk zabije ochnjake u vrat a dlakavog i mlohavog tamo gde sad nervozno prekrstas noge :lol:
a mene vako matorog i ofucanog ne jure i cimaju sto sam lovan :plez:

Poslednja izmena:
jes zulja me tvoj jezik pa ne mogu da sedim miran :lol:
kad govorim o sisama govorim o sisama zrele zene koje ne prkose zakonu zemljine teze ko dupe prosecne brazilke...a klinka nisi iako bi volela da ti vuk zabije ochnjake u vrat a dlakavog i mlohavog tamo gde sad nervozno prekrstas noge :lol:
a mene vako matorog i ofucanog ne jure i cimaju sto sam lovan :plez:
:rotf:Evo smejem se uprkos glavobolji jer ja stvarno ali stvarno ne mogu da se macujem sa takvom jednom Bora Drljaca vuk u punoj snazi velicinom :lol:

sto se kuvanja tice skidam ti kapu a sto se onog drugog nisi moj tip :)
moram da priznam da sam malo lazucnuo...nemam nis protiv lizanja al ako nisu izraubovane od porodjaja, abortusa, brijanja i punjenja :lol:
ode bora, budi pozdravljena zeno visokog chela.

Ovo je istinita prica, ide ovako

nekada davno,bas davno :lol:
da skratim
jedno selo u Rumuniji zove se Bierton ima malu crkvu.
u sklopu te crkve postoji soba koja se zove soba za pomirenje
sve parove koji zele da se razvedu svestena lica nateraju da moraju da provedu 2 nedelje u toj sobi.

na raspolaganju imaju jedan krevet, jedan sto, jednu stolicu, jedan tanjir i jednu kasiku
za 300 godina koliko postoji ova soba, samo jedan par je ostao pri svom da se razvede

u cemu je moc te sobe?

Mogli su i cengele da upotrebe.

Nema moci, Primorani su da spavaju zajedno = jedan krevet i primorani da jedu zajedno i zive zajedno 30 dana bez luxuza koji je glavni razlog sto neko pozeli neku drugu osobu koja ima vise para i koja je bogatija :)

Moc objekta sobe se ogleda u tome da subjektima daje objekt vremena ili nastanka ili postanka. Sve je pocelo u jednoj sobi, jelo se iz jednog tanjira, a jedan krevet, jedan sto i jedna stolica i jedna kasika su zajednicki za zajednicki zivot. Sa malim prapocetkom nastaje svet i sa malim prapocetkom se zavrsava.

...jednost u svemu
ortodoxija je stara
imalo je i vremena za tihe razgovore
i slusanje buncanja bliznjih
nerekcija na tamne
a prigovor na nemirne i neartikularne
...sve vodilo je zajednickom bez volje na sebicnost
samo na unapredjenje i volja da budes pohvaljen
i zaradis jedno popodne slobodno
od obaveza i trenutke
da sa simpatijom ukrades zaladke ovbliznjih
sumskih naddkriljenih