ZISTITA OD KRADJE

• Začetnik teme Začetnik teme cedex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas je obijanje stanova,u beogradu,u velikoj ekspanziji.Mislim da pored svih mera predostroznosti,postoji samo jedno moze se reci zastitno sredstvo,protiv provalnika u stanove.To sredstvo,to su BLINDIRANA VRATA,koja bih preporucio svima,da ugrade na ulazima svojih stanova i kuca.Moram reci,da ta blindirana
vrata,nisu ni tako jeftina,ali sve se isplati,u odnosu na stetu,koja nastaje,kada se stan ili kuca pohara.

Kako se zastititi od kradje radnika u trafici..kako se obezbediti ako vas pokrade da se taj iznos naplati...sta mislite o licnoj menici kao sredstvo osiguranja..
Ako očekuješ da ti radnik radi za bijednu platu onda ti i ne treba reći kako da se zaštitiš .
Poštenih radnika ima ali ih ne možeš zadržati malom platom , to trebaš da znaš pa ti
vidi šta ti se više isplati . Bio sam i radnik i poslodavac u ugostiteljstvu i trgovini pa znam
kako to ide .

Ajde, recite čoveku istinu bre

Interni popis svakog meseca i slaganje stanja. 80% neslaganja plaćaju radnici. a 20% je tvoj rizik od pravih krađa mušterija. E, sad, radnici na to treba da pristanu. Nezadovoljan radnik će uvek potkradati poslodavca koji ga šikanira ili omalovažava ili nedovoljno plaća, jer je to jedini način, osim prijavljivanja inspekciji, na koji može da kazni poslodavca.

Poslednja izmena:
Izmedju postenog radnika i jetinog radnika uvek se bira jeftin radnik...a postenom se jos i naruga....te zasto ovo te zasto ono...
Idealan radnik danas je onaj kom ne pada na pamet da trazi slobodan dan za svoju ili tudju svadbu, onaj koji radi 9 a pise mu se 7h, i koji radi tri posla minimum.
Po mom misljenju sve ovo je necuveno...
Sa druge strane sposoban radnik se blokira i nikako ne pusta da radi ono sto zna i koliko zna, bar ne zvanicno , jer mu trebaju sertifikati i potvrdjeno obrazovanje.

Dodje ti neki tek zavrseni seficic, nema blage veze da vodi supermarket, a ti mozes da sameljes, ali niti mozes da radis kao menadzer, niti ti se isplati da radis kao takav, a da se vodis kao obican radnik...

A najsmesniji su oni poslodavci koji dodju i kazu , ne smem da povecam platu, mora svi da imaju istu platu....hahaha...

Izmedju postenog radnika i jetinog radnika uvek se bira jeftin radnik...a postenom se jos i naruga....te zasto ovo te zasto ono...
Idealan radnik danas je onaj kom ne pada na pamet da trazi slobodan dan za svoju ili tudju svadbu, onaj koji radi 9 a pise mu se 7h, i koji radi tri posla minimum.
Sa druge strane sposoban radnik se blokira i nikako ne pusta da radi ono sto zna i koliko zna, bar ne zvanicno , jer mu trebaju sertifikati i potvrdjeno obrazovanje.

Dodje ti neki tek zavrseni seficic, nema blage veze da vodi supermarket, a ti mozes da sameljes, ali niti mozes da radis kao menadzer, niti ti se isplati da radis kao takav, a da se vodis kao obican radnik...

A najsmesniji su oni poslodavci koji dodju i kazu , ne smem da povecam platu, mora svi da imaju istu platu....hahaha...

SKROZ NETAČNO.Svojevremeno kada sam gradio kuću plaćao sam dobrog radnika da sedi i ne radi (jer taj dan je bio navodno neki verski praznik) ovi drugi hoće da rade on zbog nekog crvenog slova neće.Dobio je dnevnicu da sedi jer računam da Bog neće da se ljuti,jer sedi i ne radi.

SKROZ NETAČNO.Svojevremeno kada sam gradio kuću plaćao sam dobrog radnika da sedi i ne radi (jer taj dan je bio navodno neki verski praznik) ovi drugi hoće da rade on zbog nekog crvenog slova neće.Dobio je dnevnicu da sedi jer računam da Bog neće da se ljuti,jer sedi i ne radi.

Ne vidim kakve veze ima ovaj post na onim koji je citiran.

- - - - - - - - - -

Tačno je sve.
Dobrog radnika gazda zadržava platom i povećanjem odgovornosti, napredovanjem. Vezuje ga za sebe jer mu se isplati.

Back