Зиповање фајла?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.683
Нека особа ме масира да јој пошаљем фолдер са 20 великих текстова али не као маил, један по један него компресовано. И ја то урадим. Одем на оно "зип архива" и пошаљем. Међутим, зове ме и каже да не може да отвори већ да јој пошаљем....она каже....у ворду или пдф-у. Ја појма немам о томе. Зна ли неко како се то ради и да ли је могуће ?

Нека особа ме масира да јој пошаљем фолдер са 20 великих текстова али не као маил, један по један него компресовано. И ја то урадим. Одем на оно "зип архива" и пошаљем. Међутим, зове ме и каже да не може да отвори већ да јој пошаљем....она каже....у ворду или пдф-у. Ја појма немам о томе. Зна ли неко како се то ради и да ли је могуће ?
Jedno s drugim ima veze ko ti sa "kako se to radi".

U kom formatu su tih 20 fajlova?
Čime ih otvaraš ti?

Zip ih samo zipuje/pakuje i eventualno kompresuje/smanjuje zapakovane fajlove.

Pošalji joj prvo jedan fajl koji može da otvori.
Pa joj posle zapakuj ostale u tom istom formatu.

Uploaduj na G-Drive i share-uj folder sa tim fajlovima i dovidjenja.
Treca decenija 21. veka a ljudi ne koriste ni 3% clouda.

Eve ti txt je zapakovan.
150 bajtova manje

Sve na osnovnom Androidu, 13.

Txt otvoren u ReadEra aplikaciji.

Prilozi

• kranp.zip
    kranp.zip
    427 bajtova · Pregleda: 6
  • Screenshot_20240203_165346.jpg
    Screenshot_20240203_165346.jpg
    60,9 KB · Pregleda: 4

Back