- Poruka
- 70.627
Koje, kakve jakne preporučujete baš za zimu, sneg, vetar? Videli negde neku po pristojnoj ceni?
Od kojeg materijala?
Od kojeg materijala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bunde.....i dlakeeeeee
A ispod minimalno
#jaostosamprost
A pesma je kao ok hahaa fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bunde.....i dlakeeeeee![]()
ne mislis valjda da sam je pustila...A pesma je kao ok haha
Nemoj tako , to je vec stariji hit , pustalo se po kafanama i kaficimane mislis valjda da sam je pustila...naivna dusa
![]()
U kafani u zivotu nisam bila...a ni u kaficu sa takvom muzikomNemoj tako , to je vec stariji hit , pustalo se po kafanama i kaficima![]()
Mozda malo ali nebitnoU kafani u zivotu nisam bila...a ni u kaficu sa takvom muzikom
Mislis da sam puno toga propustila u zivotu?![]()
Za zimu nosim Monton i zimsku jaknu sa krznom do kolena.Kapute volim, ali ga ne nosim stalno, meni je to neka elegantnija varijanta.Koje, kakve jakne preporučujete baš za zimu, sneg, vetar? Videli negde neku po pristojnoj ceni?
Od kojeg materijala?
Skijaški materijali su nepromočivi i neuništivi.Traju i po 20 godina.Jesu topli,ali za kapute je cena svakako preterana.a od cega su ti za skijanje kao kaputi da su po 1000evra?da li su oni ziasta toliko topliji nego ostali zimski u prodaji?