taote
Iskusan
- Poruka
- 5.349
А ја нисам питала лепо?![]()
Jesi, dušo, jesiiii...! Samo nemoj

Evo ti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ја нисам питала лепо?![]()
A i one sto znaju da zeznu...
Sashila mi neki kaput pre 2 godine,nikada ga nisam obukla.
A sve sam joj lepo objasnila,nacrtala...![]()
Što se krojačica tiče stvarno nije lako. Ako nisi videla već neke njene radove
ni slučajno se ne upuštaj u to. Inače najbolja varijanta je da im se pokaže
model iz Burde...i tamo imaju kroj i sve lepo objašnjeno, pa ako zezne ne
platiš ništa...pa neka vidi šta će........eee koliko su mi puta nešto upropastile.....![]()
I jos joj je zabavno..i sve zabavnije...Pitanje je za jednu drugu temu.Eno , tamo jedna sama sa sobom, i pita i odgovara...
Koješta!
Ja sam baš jedna ozbiljna žena, a nosim sve!
Tj. prema prilici - uvek lepše izgleda dugački kaput ili mantil uveče, na nekom kulturnom mestu, ili ako se ispod nosi haljina (čuli ste da neke žene povremeno oblače haljine?), a danju, pa još uz pantalone, ili farmerice, ne ide, brate!
I jako je nezgodno voziti auto u dugačkom kaputu ili mantilu!![]()
joj ko još nosi haljine po zimi brrrrrr....
a ima i onih kratkih kaputa, jako su mi slatki koji se po mom ukusu baš slažu uz farmerke. Stvarno. Viđala sam devojke da ih nose, uz farmerke e i ja sam nabavila ove zime jedan takav
onako ne skroz kratak, već poludug, klasičan kroj. Obožavam ga
ali ukusi su različiti
Haljine? Zimi? Brrr? A doček nove godine, slave, svetosavski bal, pozorište? Ima svašta, a ima i žena koje i nemaju druge prilike da nose haljine...ili nose pantalone samo kad moraju - jer imaju dobre noge.
Postavljačica teme je verovatno i mislila na ovaj odevni poredmet o kojem ti govoriš...a možda je do sada već i našla... nešto se ne javlja...
ali, nema veze, mi "razvezemo" o čemu god hoćeš!![]()
Taote, sve si pogodila. Elem, pošto radim + 2 sitne dece, sa stalnim nedostatkom vremena, a nisam neki šoping manijak, problem nalaženja odgovarajuće jakne (dugačak kaput već imam) mi je delovao nepremostivo. I kada odem u kupovinu (retki, retki trenuci), sve što nalazim u gradu je po meri (tačnije ukusu) tinejdžerki. Ipak, imala sam sreće pa sam našla jaknu kakvu sam htela, perjana, ali ne teška, do kolena, nije plastika nego impregnirano platno, marka STAFF&COO (nikad čula), pa sam tu noćnu moru rešila (dolazi zima, duga i hladna). U svakom slučaju, hvala na savetimaAj' nemoj zezati, žena lepo pita!
Verovatno neće neku sa raznim natpisima, ili štrasom, ili tako već nešto...već u nekoj manje upadljivoj boji, moguće i da je štofana, a ne od tih šuškavih materijala - da je više kao kratak kaput.