Zimoljupci vs letoljupci

Najbolji su brkovi od Vedoki krema, ovaj, zima ili leto?

• Ukupno glasova
    36
  • Anketa je zatvorena .

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.699
Nova tema, novo pitanje, nikad vidjeno na ovom delu foruma :lol:

Ovde mozete da iznesete Vas stav i razloge za i protiv po ovom kljucnom pitanju za opstanak covecanstva. Samo bez agresije, bacanja kamenja i paljenja baklji, molim vas, jer ipak je na ovom pdf-u demokratija te zaista nemam nameru da pustam besne pse ili ne daj Boze da sucem teleskopske antene na vas, ako izbiju nemiri.

Nadam se da me razumete i voli Vas sve vasa Zabica :zaljubljena:

OK, zimoljupce malo vise al' sta sad, i ja sam samo covek :malav:

Alergičan sam na zimu. Pogotovo kao Dalmatinac u Srbiji, gde zima traju 6 meseci. Još kad mi se spusti onaj minus, mrak padne u 16 00 sati, svako jutro moraš ložiti vatru.... ma idi bre. Za jednog hedonistu to je pakao.

Leto, milion ženskih guza na plaži, možeš se skinuti go po celi dan, navući dve krpe i cvike kad si van.Milina.
I da, za mene nije leto ako su temperature ispod 35+.

Alergičan sam na zimu. Pogotovo kao Dalmatinac u Srbiji, gde zima traju 6 meseci. Još kad mi se spusti onaj minus, mrak padne u 16 00 sati, svako jutro moraš ložiti vatru.... ma idi bre. Za jednog hedonistu to je pakao.

Leto, milion ženskih guza na plaži, možeš se skinuti go po celi dan, navući dve krpe i cvike kad si van.Milina.
I da, za mene nije leto ako su temperature ispod 35+.
okeeej, ti si utefteren crvenim slovima :evil:

Leto leto leto
Nema kaputa čizama šalova
Samo lake haljine
Ujutru iskočiš iz kreveta i razgaćeno piješ kafu napolju
Nema smrzavanja i grejanja
Svi su raspoloženiji kad je sunčano
Tople noći, može i napolju da se spava
Plaže, vitamin D, lepe sandale, majice sa golim ramenima

Muške noge u bermudama :zcepanje:

Lakoća razodevanja...
Ma mogu do sutra da nabrajam
LETO

Ništa gore nego kada se budiš dočeka te mrak pa taman kada se vratiš sa posla, dok se malo opustiš opet mrak...i onda mi nije ni do čega, sem da krkam i drndam net z:mrgreen: .
Leti nekako mi se čini da imam vremena za sve, više elana, generalno sam boljeg raspoloženja i aktivniji i produktivniji u svakom smislu. Vrati mi se volja za životom. Gledam kada god mogu da skratim jesen-zimu berem mesec dana na nekim drugim meridijanima gde se nose kratki rukavi u to vreme
Nema tu razmišljanja puno, nije čak ni neizvesno. Leto 100%

zima, divnoća jedna namenjena miroljubivim hedonistima i uživaocima u radostima koje donose đakonije od kiselog kupusa, kiseliši iz tegli i burića,
slavama i praznicima večna hvala jer postoje naročito u zimskom periodu i daju nam mogućnost da se uvalimo tamo gde je toplo i ima svašta nešto
da se isproba...kako ne pomenuti maglom obavijena hladna jutra i zamagljene prozore dok umotan u debeli frotir kućne haljine ispijaš vrelu kafu koja
se puši u šoljici uz cigaretu koja tako lepo zadimi životni prostor i natera te da širom otvoriš okna kako bi u stan ušlo i malo mraznog vazduha...ne mogu
da ne spomenem i zadovoljstvo cepanja drva i loženja vatre, pucketanja kad se razgori i kestena koji se peče na usijanoj plotni...ili kad smrznut čekaš da se plamen razbukta pa počneš da se otapaš po rubovima i srčeš vruću juneću supu a noge otapaš u lavoru punom vrele vode....a igranka sa životom dok prolaziš
ispod krovova punih metar dugih ledenica i čekaš da se neka otkači i promaši te dok balansiraš na dvadeset centimetara leda pod nogama i zamišljaš kako
štrikaćom iglom češkaš slomljenu nogu ili ruku neke tri nedelje dok ne zaraste...znam da ovo ne liči na mišljenje ljubitelja zime, nemoje biti zavarani lakom ironijom ja zimu volim iz dubine duše i hvala Žabici na prilici da iznesem svoje impresije vezane za temu :heart:

Nova tema, novo pitanje, nikad vidjeno na ovom delu foruma :lol:

Ovde mozete da iznesete Vas stav i razloge za i protiv po ovom kljucnom pitanju za opstanak covecanstva. Samo bez agresije, bacanja kamenja i paljenja baklji, molim vas, jer ipak je na ovom pdf-u demokratija te zaista nemam nameru da pustam besne pse ili ne daj Boze da sucem teleskopske antene na vas, ako izbiju nemiri.

Nadam se da me razumete i voli Vas sve vasa Zabica :zaljubljena:

OK, zimoljupce malo vise al' sta sad, i ja sam samo covek :malav:
Kako godine idu sve vise mi se svidja leto.mada ni leta ni zime nema vise kao sto je nekad bilo.Doslo neko cudno vreme,da neki zimski dani budu topliji nego letnji.

Back