Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt! Ovo je za medalju.34 tegle ajvara sam već skockala, možda bude i druga tura, ali bi prešlo u preterivanje, obarila 22 tegle, šarena salata napravljena, ispalo 22: to je ono, kupus, krastavac, šargarepa, zeleni paradajz, kolutovi crnog luka;
To volimo, to spremamo, ali ove godine sam sve sama.
Osetila nisam, toliko mi je bilo drago da kupim, poberem i pripremim po prvi put sve bez ičije pomoći. Zapravo, bilo mi je i lakše kad znam da se niko ne muči, a meni je sve vreme bilo lepo. S ljubavlju spremljeno, pa sad... do marta, aprila će potrajati.
Jedino što ne znam još je kako da se kupus dobro spremi, da bude ono rozikasti rasol i zimska kupus salata.![]()
Zima je duga i hladna.Jbt! Ovo je za medalju.![]()
Aiiii, svaka čast34 tegle ajvara sam već skockala, možda bude i druga tura, ali bi prešlo u preterivanje, obarila 22 tegle, šarena salata napravljena, ispalo 22: to je ono, kupus, krastavac, šargarepa, zeleni paradajz, kolutovi crnog luka;
Osetila nisam, toliko mi je bilo drago da kupim, poberem i pripremim po prvi put sve bez ičije pomoći. Zapravo, bilo mi je i lakše kad znam da se niko ne muči, a meni je sve vreme bilo lepo. S ljubavlju spremljeno, pa sad... do marta, aprila će potrajati.
Jedino što ne znam još je kako da se kupus dobro spremi, da bude ono rozikasti rasol i zimska kupus salata.![]()
i od mene svaka cast...34 tegle ajvara sam već skockala, možda bude i druga tura, ali bi prešlo u preterivanje, obarila 22 tegle, šarena salata napravljena, ispalo 22: to je ono, kupus, krastavac, šargarepa, zeleni paradajz, kolutovi crnog luka;
Nista, reko sam zeni da ne gubi vreme, jer ima sve u prodavniciŠta spremate od zimnice..
K'o da spremaš za vojsku, ne za sopstvene potrebe!Zima je duga i hladna.
Kod nas je to uobičajena stvar. Vidim da si se zapanjila, ali... šta te je tačno zapanjilo, malo me to kopka?
Budi precizniji, MetroJa dobio pet tegli ajvara koje nece stignu do nove godine, mada se brzo zasitim pa ne jedem po mesec dana....ko kajmak i ko sarmu....
Metro mislim da imaA gde ima u Beogradu da se kupe krastavcici-kornisoni kao i ostalo u onim limenim konzervama [na veliko] ?
HvalaMetro mislim da ima
Moras da ubodes pravi recept inace ima da se pokvare paprike a sir se ukiseli.Pogledajte prilog 1409252
Planiram ove krasotice puniti sa sirom. Je li radio to neko? Malo posolim, napunim i prelijem maslinovim uljem ? Treba li tu jos nesto?
Ja kupujem neke sa sirom u ulju i mnogo su dobre ali skupe kao da su zlatne pa hoću da probam.Moras da ubodes pravi recept inace ima da se pokvare paprike a sir se ukiseli.
Nekada je baba pravila taj fantastican specijalitet,posle je mama pokusavala ali su joj se redovno kvarile.
Mora sir da bude pravi valjda urda,znam da se prelivalom surutkom nije islo nikakvo ulje.
Bilo bi dobro da neko podeli proveren recept ako ima.
Mozda bi mogle i sa uljem da se preluju ali onda da se drze u frizideru.Ja kupujem neke sa sirom u ulju i mnogo su dobre ali skupe kao da su zlatne pa hoću da probam.