ZIma je bila duga i OSTRA.Stize prolece i donosi lepa obecanja..

..................trudim se, samo previše puta sam verovala pa sam previše puta i pala na dno i ustala ali valjda sam se umorila od svega a i on je bio nešto posebno za mene pa sam mnogo visoko poletela a onda se survala jako duboko na dno, proćiće, jednom mora da prođe........................
Pa i ti si posebna...Veruj mi.Ne znam te,ali sam empata....I vidim jednu uplasenu pticu duginih boja koja nece da izadje iz kaveza iako su vratanca odavno otvorena.Izadji,poleti.Umes ti to
Pozdrav Bodzi
P.S.A taj neko ko ti je bio tako poseban sta mislis da se i on zatvorio?Da je uplasen od stvari od kojih si ti uplasena?DA li ponekad pomisli na tebe?I da je bio pravi bio bi sa tobom.Cudna je sudbina Bodzi,sreca ceka tamo gde se najmanje nadas.
I ti ces nekome biti posebna.............

................................hvala ti đorđe, puno mi sve ovo znači, da sudbina je čudna stvar, ja sam se uvek nadala i ja ću se uvek nadati da će mene neko iskreno voleti i da ću i ja biti nekom posebna da ću i ja nekom biti ljubav jedina (a da taj neko nije član moje porodice ili neki moj prijatelj), a da li on misli na mene i da li se plaši života kao ja nemam pravo ni da znam jer on me neželi pored sebe ja nisam njegova zvezda ja nisam ona koju je sanjao on me je ostavio jer nisam njemu bila vredna ja sam za njega niko i zato nemam prava da znam detalje njegovog života posle mene, hvala svima koji mi pomažete da mi bude bolje..............ljubim vas kissssssss..........

I ? da cujem jos neki optmistican post u vezi dugih zima i glupog proleca....
Insolitus druze...Ne znam sta da ti kazem sem da sam danas ustao u 6,radio ko konj i sad cirkam vocni jogurt od jagode(ebote kilo tresanja 5000 dindzi!!!)i da ne znam sta da ti kazem optimisticno sem da lekari kazu da optimisti duze zive i da im je zivot ispunjeniji.A nisam ja neki optimista druze,ja sam ti jedno vreme zeleo da mi lepo urade lobotomiju i da mi izvade to parce mozga koje kontrolise emocijama.
I to sam bas jako to zeleo,znas ko one devojke sto hoce silikone.E pa ja sam hteo LOBOTOMIJU.
Nemoj da si TAKI.Samo opusteno.Pa i sam znas sta sam sve pisao pa je proslo ebiga.
POZDRAV!!!

Insolitus druze...Ne znam sta da ti kazem sem da sam danas ustao u 6,radio ko konj i sad cirkam vocni jogurt od jagode(ebote kilo tresanja 5000 dindzi!!!)i da ne znam sta da ti kazem optimisticno sem da lekari kazu da optimisti duze zive i da im je zivot ispunjeniji.A nisam ja neki optimista druze,ja sam ti jedno vreme zeleo da mi lepo urade lobotomiju i da mi izvade to parce mozga koje kontrolise emocijama.
I to sam bas jako to zeleo,znas ko one devojke sto hoce silikone.E pa ja sam hteo LOBOTOMIJU.
Nemoj da si TAKI.Samo opusteno.Pa i sam znas sta sam sve pisao pa je proslo ebiga.
POZDRAV!!!

reci...tresnje 5 soma ! uzas...no...znam sta si pisao druze.I JA SAM TO PISAO I DALJE PISEM I NE PROLAZI ! a vidis...tebe je proslo...ne znam ni sam..mozda lupam i serendam suvishe...ali ebem mu misha...ebgiga...povredjen...ponos..ego...to tzv. srce..ja...otkud znam...ja sam nekada bio optimistican u svakom pogledu ali bre ne isplati se ! barem meni nije...ostaje mi kao i uvek...stisnem zube...osuhim suzu i idem dalje..

pozz prijatelju

dozvoljavam ja skoro sve izgleda...cenim to shto se trudis...ali bre znas kad mi je muka vishe da se ja trudim !? dokle bre ? stalno neko sere kako treba biti iskren u osecanjima,reci i pustit srce da prica...i svaki,ali svaki put se zajebem ! sve su one dobre...izgleda da jedini ja ne valjam..
ali ipak..cenim trud...hvala druze
Ma nisu...Samo takav je ovaj 21 vek glupi.Sve kao super nam je,imamo kompove,mobilne,satelitsku,kablovsku...A ljudi nikada usamljeniji.Ajde ovako neka se javi devojka koja ima decka?Ili decko koji ima devojku?Hajdemo romantici da se malo preispitamo da vidimo sta to nije u redu sa nama

Ma nisu...Samo takav je ovaj 21 vek glupi.Sve kao super nam je,imamo kompove,mobilne,satelitsku,kablovsku...A ljudi nikada usamljeniji.Ajde ovako neka se javi devojka koja ima decka?Ili decko koji ima devojku?Hajdemo romantici da se malo preispitamo da vidimo sta to nije u redu sa nama

rekla bih da je sve u redu, samo ponekad fali ono nešto, što primetiš i osetiš
ili ne..možda su se svi previše uspavali, opustili i čekaju....i kako ono beše,

a ljubav je lepa samo dok se čeka
dok od sebe samo nagoveštaj da....

pokrenite se...raširite ruke, otvorite oči i srce...i mora doći,
samo treba verovati, jako, jako......

......sretno......;)

rekla bih da je sve u redu, samo ponekad fali ono nešto, što primetiš i osetiš
ili ne..možda su se svi previše uspavali, opustili i čekaju....i kako ono beše,

a ljubav je lepa samo dok se čeka
dok od sebe samo nagoveštaj da....

pokrenite se...raširite ruke, otvorite oči i srce...i mora doći,
samo treba verovati, jako, jako......

......sretno......;)
ma ja verujem bve...inace bi bio u manastiru odavno i imao neko ime kao Joanikije,Joile ili tako nesto

Prilozi

• dolphin1.jpg
    dolphin1.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 2

Back