Žikina šarenica

xAaXax

Početnik
Banovan
Poruka
27
To je šarena podloga, žikina, na koju moraju da se ponižavaju da stoje razni umjetnici i intelektualci koji su skloni samoponižavanju ili pokoravanju baš Žiki dok izvode svoje intelektualno umjetničke zahvate u jednoj emisliji. Se.rem se ja na takvu umjetnost i intelekt. Ali tema nije o tome.

Tema je: imam majku, oboljelu od štitne žljezde, koju ne liječi iako ima para i uslova, i ona svaki put kad se on probudi, nakon čega nakon 10 minuta uvjek kaže da ga nervira "ton koji je utišan toliko da ipak šušti iako se ne razaznaje jasno što se govori, ali ga ne nervira skroz utišan ili utišan a da se čuje što se govori", nakon 5 minuta uvjek stavi ton da bude takav, bilo da se kasnije izvinjava jer "ne može ona zapamtit" da to mene nervira, iako joj ponavljam svaki dan, bilo da "neće ona meni da se pravda". Ona i kad je sama nekad stavlja takav ton, da bruji, ali da se ne čuje što, iako joj stravično smeta brujanje hladnjaka od kompjutera, mada neće (a ima para) azotni koji ne bruji da kupi.

PS: Ovim nikako nisam reko da ja imam para. Naprotiv, javno kažem da ih nemam. Da ne bude zabune da je nešto...

Poslednja izmena:
to je zbog galapagoskih kornjaca

one dugo zive

i narastu velike

gledam malopre prognozu vremena , javljaju zahladjenje ,, moguc i sneg

koliko su dobre ove sumece tablete vitaminske , da li stvarno menjaju minerale.

Back