ŽIKA SELJAK....

Žika seljak je originalni srpski brend iako njegovu emisiju nikad u životu gledala nisam
(Reč brand (žig) je engleska reč i njena prva primena bila je kod kauboja na divljem zapadu koji su žigosali svoje krave da bi ih razlikovali od ostalih krava u preriji. Sa poslovne tačke gledišta branding na tržištu je veoma sličan branding-u na ranču. Cilj branding programa je da izdiferencira vaš proizvod na tržištu od ostalih krava. Čak i ako većina krava u preriji veoma liče jedna na drugu, percepcija o vašem proizvodu mora biti drugačija)

Žika seljak je originalni srpski brend iako njegovu emisiju nikad u životu gledala nisam
(Reč brand (žig) je engleska reč i njena prva primena bila je kod kauboja na divljem zapadu koji su žigosali svoje krave da bi ih razlikovali od ostalih krava u preriji. Sa poslovne tačke gledišta branding na tržištu je veoma sličan branding-u na ranču. Cilj branding programa je da izdiferencira vaš proizvod na tržištu od ostalih krava. Čak i ako većina krava u preriji veoma liče jedna na drugu, percepcija o vašem proizvodu mora biti drugačija)

Sviđaš mi se !
Da mi umre majka...
Imaš epohalne ideje, tatka mi.
Svaki pametan predlog bezrezervno podržavam,
pa i ovaj.
Da. Žiku treba brendovati, na taj engleski način, tj. žigosati.
Iznad zadnje leve noge, negde oko buta...
Neka se neko sa foruma zauzme i kreira idejno rešenje za žig !
Ja ću podložiti, ražariti vatru i zagrejati žig...

Žigosati ne mogu, duševan sam čovek....!
Mogla bi čobanica, ona svašta može da pretrpi.

Haha..bila škola mog klinca u Šarenici, pa mali držao slovo o istoriji...ja sam samo čekao kad će da mu Žika kaže kao što je rekao jednom detetu u emisiji: aj dosta, ne seri mali :lol:
Prednost takvih emisija je što idu uživo...spontani her Šika na prvom mestu ( :

Haha..bila škola mog klinca u Šarenici, pa mali držao slovo o istoriji...ja sam samo čekao kad će da mu Žika kaže kao što je rekao jednom detetu u emisiji: aj dosta, ne seri mali :lol:
Prednost takvih emisija je što idu uživo...spontani her Šika na prvom mestu ( :

her shika je barem bio spontano sarmantan, bio pijan ili trezan...ova seljacina je sve suprotno...

Kako ocenjujete njegovu "Šarenicu" ?
Treba li ta forma emisije srpskom tv gledalištu ?
Činjenica je da je popularna u narodu i ima visoku gledanost !

Da li je Žika seljak prototip Srbina ?

Sarenica je super. On je prototip Srbina. Treba ova forma.

Ujutru, kada se emituje Sarenica ja obavezno napravim milksejk od jagode veganski i zajedno sa mojom kucnm pomocnicom Milankom gledam. Ponekad, kada nastupa neko kulturno-umetnicko drustvo i mi poigramo i bas nam bude lepo. Smejemo se i radujemo. Poigramo kolo, a volimo i da vidimo reportaze iz tih mesta u Srbiji i stvaralastvo ucenika lokalnih osnovnih skola i ljudi. Bas mi se svidja Sarenica, mogli bi da je pustaju cesce, cak i umesto Dnevnika. Zikina usta su mi lepsa nego Vuciceva.

Kad se u'vatite u kolce, jel' se uvati i kuče ?
Ili samo Milanka i ti ?

A, nećeš da kažeš da ti Milanka iz Grocke...
I da ti već duže vreme ne dolazi.
Otkad si oterala muža, a zadržala mamu !

Svaki kuvar ima svoje male tajne, opĆE poznata stvar....

Kad se u'vatite u kolce, jel' se uvati i kuče ?
Ili samo Milanka i ti ?

A, nećeš da kažeš da ti Milanka iz Grocke...
I da ti već duže vreme ne dolazi.
Otkad si oterala muža, a zadržala mamu !

Svaki kuvar ima svoje male tajne, opĆE poznata stvar....

Ponekad uhvatim i kucice, pa svi igramo. Milanka je iz okoline Obrenovca, a ne iz Grocke. Ona je ovde i kuvar je tu, a nisam nikada imala muza i ne zivim sa mamom.

Back